3 λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες στη σχέση τους

3 λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες στη σχέση τους

Καμιά σχέση δεν είναι τέλεια και όλοι έχουμε να θυμόμαστε πόρτες να κλείνουν, φωνές με ένταση και κλάματα με αναφιλητά μετά από ένα μεγάλο καυγά με τον σύντροφό μας.

Όταν δύο άνθρωποι περνούν χρόνο μαζί, παντρεύονται και μεγαλώνουν μαζί παιδιά ή συμβιώνουν και μοιράζονται τα οικονομικά του σπιτιού είναι αναμενόμενο να τσακωθούν.

Υπάρχουν 3 λάθη που σχεδόν όλες κάνουμε στη σχέση μας και καλό είναι να τα αναγνωρίσουμε. και να τα διορθώσουμε.

Ανεξαρτησία

Οι γυναίκες του σήμερα έχουν προσωπική ζωή και ενδιαφέροντα, έχουν την καριέρα τους και μπορούν να αυτοσυντηρηθούν. Πολλές φορές αυτό το πράγμα κάνει ένα άνδρα να νιώθει όχι μόνο περιττός αλλά και άχρηστος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να «χαραμίσεις» την ανεξαρτησία σου. Απλά προσπάθησε να του δείχνεις, που και που ότι ο σύντροφος σου είναι πολύ σημαντικός για σένα και χωρίς εκείνο δεν θα κατάφερνες τίποτα από όλα όσα έχεις κάνει.

Υψηλές προσδοκίες

Οι περισσότερες γυναίκες είναι έτοιμες και πρόθυμες να τα δώσουν όλα, να εκφράσουν την αγάπη τους με αμέτρητες λέξεις και να ξεπεράσουν το εαυτό τους για αυτόν που αγαπούν! Από την άλλη οι άνδρες δεν εκφράζονται με τον ίδιο τρόπο με αποτέλεσμα οι γυναίκες να είναι πάντα ανικανοποίητες με όσα τους δίνουν (οι άνδρες). Για ένα άνδρα όμως το να εκφράζεται είναι πολύ δύσκολο και εκείνο που θεωρούμε εμείς λίγο για εκείνον ίσως να σημαίνει πως ξεπέρασε τον εαυτό του. Σύμφωνα με έρευνες το 63% των ανδρών δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν σας λατρεύουν.

«Θέλω να αλλάξεις»

 Αλήθεια πόσες φορές έχουμε ξεστομίσει αυτή την φράση; Ο σύντροφος μας μπορεί να κάνει πράγματα που μας ενοχλούν με αποτέλεσμα να τον βομβαρδίζουμε με παράπονα. Καλό θα ήταν αντί να αντιδρούμε υστερικά να κουβεντιάσουμε το θέμα. Με το να του μιλάμε επικριτικά το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να τον απομακρύνουμε. Ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών δεν έχει ξεστομίσει ποτέ την φράση «θέλω να αλλάξεις». Αν έχουν κάτι απλά θα σου το πουν με άλλο τρόπο. Αυτή η φράση είναι απαγορευμένη, αφού με το που την ακούσουν νιώθουν πίεση…και φεύγουν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top