4 μη σεξουαλικά πράγματα που μπορούν να σε φτάσουν στην κορύφωση

4 μη σεξουαλικά πράγματα που μπορούν να σε φτάσουν στην κορύφωση
Από τα sex toys ως την αυτοϊκανοποίηση υπάρχουν και άλλοι τρόποι, μη σεξουαλικοί, που μπορούν να σε κάνουν εύκολα και διασκεδαστικά να έχεις έναν οργασμό ακόμη και… έξω από την κρεβατοκάμαρα!

Το να κοιμάσαι, να κάνεις γυμναστική ή απλά να σκέφτεσαι μπορούν να σε κάνουν να φτάσεις…στην κορύφωση!

ΚΑΘΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

Κατά τη διάρκεια του ύπνου REM, είναι συνηθισμένο τα γυναικεία γεννητικά όργανα να “υγραίνουν” κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό. Αυτού του τύπου οι οργασμοί συνήθως συνοδεύονται και από ερωτικά όνειρα.

ΚΑΘΩΣ ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ

Ένα θέμα που συνεχίζει να ερευνάται είναι ο οργασμός κατά τη διάρκεια της άσκησης. Σύμφωνα με έρευνες των τελευταίων ετών, οι κοιλιακές ασκήσεις, η ορειβασία και η άσκηση με βάρη συμπεριλαμβάνονται στις πιο συνηθισμένες ασκήσεις που οδηγούν σε οργασμό.ΚΑΘΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ

Μπορεί να μην υπάρχουν πολλά σχετικά επιστημονικά δεδομένα αλλά η Νεοϋρκεζα sex coach, Barbara Carellas υποστηρίζει ότι μπορεί μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό σκεπτόμενη ότι βρίσκεται σε κατάσταση οργασμού, παίρνοντας βαθιές αναπνοές και κάνοντας ασκήσεις kegel.

ΚΑΘΩΣ ΣΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ

Αν και αμφισβητείται, κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο ήχος του ψιθύρου και το άγγιγμα νυχιών στο δέρμα προκαλούν ένα ευχάριστο μούδιασμα. Δημιουργείται έτσι μια αίσθηση έξαψης, που συνοδεύεται από ευφορία και χαλάρωση και μπορεί να οδηγήσει στην εμπειρία ενός εγκεφαλικού οργασμού.
Scroll To Top