4 πράγματα που θέλει ένας άντρας απο μια γυναικά για να κάνει σχέση

4 πράγματα που θέλει ένας άντρας απο μια γυναικά για να κάνει σχέση

Οι άντρες δύσκολα επικοινωνούν τα συναισθήματά τους μέσα σε μία σχέση και ακόμα πιο δύσκολα εκφράζουν τις επιθυμίες τους.

Γι΄αυτό άλλωστε και οι γυναίκες δυσκολεύονται να τους καταλάβουν.

Τι είναι αυτό που ψάχνουν τελικά οι άντρες σε μία σχέση;

1. Θέλει να είναι παιχνιδιάρα.

Υπάρχει κάτι που τρελαίνει τους άνδρες και αυτό είναι το παιχνίδι. Αγαπούν να μπορούν να παίξουν. Δυστυχώς πολλές φορές εμείς οι γυναίκες φαίνεται ότι το ξεχνάμε όταν θέλουμε να φτάσουμε στην καρδιά ενός ανθρώπου. Αλλά πραγματικά δεν είναι τα λόγια που κάνουν έναν άνθρωπο να έρθει σε εσένα αλλά οι εμπειρίες που δημιουργείς μαζί του.

2. Θέλει να είναι ανεξάρτητη

Πολλές γυναίκες πιστεύουν λανθασμένα ότι οι άνδρες ψάχνουν αδύναμες γυναίκες που θα τον κάνουν να φαίνεται πιο έξυπνος και πιο ισχυρός. Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο είναι τελείως λάθος. Οι άνδρες θέλουν μια γυναίκα που να έχει τη δική της ζωή και να μη ζει μέσα από τη σχέση. Κανένας υπέροχος άνθρωπος δεν φοβάται την ανεξαρτησία και την επιτυχία.

3. Θέλει να είναι συναισθηματικά ώριμη

Αν ένας άνθρωπος αισθάνεται έλξη για μια γυναίκα τότε θα πρέπει αυτή η συγκεκριμένη γυναίκα να δείξει τα ανάλογα χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς της ώστε να του δείξει τι πραγματικά θέλει από εκείνον. Αν αφήνει τα συναισθήματα της να βγαίνουν εκτός ελέγχου τότε αυτό είναι κόκκινη σημαία για εκείνον.

4. Θέλει να έλκεται έντονα από εκείνη

Οι άνδρες δεν φοβούνται τόσο τη δέσμευση και τις σχέσεις καθώς φοβούνται ότι αν μπουν σε μια σχέση θα χαθεί το πάθος και η έλξη. Χαλάρωσε λοιπόν και άφησε τα πράγματα να συμβούν φυσικά. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το παιχνίδι του φλερτ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top