4 στους 10 βγαίνουν ραντεβού μόνο με κάποιον που έχει εμβολιαστεί σύμφωνα με νέα έρευνα

4 στους 10 βγαίνουν ραντεβού μόνο με κάποιον που έχει εμβολιαστεί σύμφωνα με νέα έρευνα

 

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα της Kaspersky, μιας εταιρείας ψηφιακής ασφάλειας, στην οποία συμμετείχαν 18.000 άτομα από όλον τον κόσμο 4 στους 10 ανθρώπους, τολμούν να συναντηθούν προσωπικά μόνο με κάποιον που έχει αντισώματα ή πιστοποιητικό εμβολιασμού

Το εύρημα αυτό πιστοποιεί το 42% ανδρών και γυναικών έχουν γενικά γίνει πιο ανήσυχοι όταν πρόκειται να συναντήσουν κάποιον δια ζώσης από την αρχή της πανδημίας.

Υπερδιπλασιάστηκε ο αριθμός των ατόμων που δεν συναντούν κανένα από τα διαδικτυακά τους ραντεβού
Πιο συγκεκριμένα από 16% ανέβηκε στο 35%. Η συνάντηση μιας διαδικτυακής γνωριμίας προσωπικά φαίνεται να εντείνει την ανησυχία πιθανής μόλυνσης. Συνολικά, το 50% των χρηστών νιώθουν αγχωμένοι ή ανασφαλείς όταν πρόκειται να βγουν ραντεβού offline για πρώτη φορά.

Η πλειονότητα διπλοτσεκάρει με ποιον πρόκειται να βγει ραντεβού

Προκειμένου να μετριαστούν ορισμένες ανησυχίες, η πλειονότητα, δηλαδή το 72% αυτών ,που χρησιμοποιούν διαδικτυακές ιστοσελίδες γνωριμιών και εφαρμογές θέλουν πρώτα να μιλήσουν τηλεφωνικά ή μέσω βίντεο με το ραντεβού τους προτού συμφωνήσουν να συναντηθούν.

Όλα δείχνουν ότι οι αυθόρμητες γνωριμίες που καταλήγουν σε ερωτική σχέση είναι κάτι που δεν είναι εύκολα εφικτό λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών. Αυτό δεν σημαίνει ότι ερωτικές σχέσεις δεν μπορεί να εξελιχθούν σε όμορφες ιστορίες αγάπης. Η λέξη προσαρμογή φαίνεται να είναι η λέξη κλειδί στην παρούσα φάση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top