4 τρόποι για να μην πέφτετε για ύπνο τσακωμένοι με το ταίρι σας

4 τρόποι για να μην πέφτετε για ύπνο τσακωμένοι με το ταίρι σας


Τα διπλά κρεβάτια, έλεγαν οι παλιοί, φτιάχτηκαν ώστε όσο  κι αν έχει έρθει σε αντιπαράθεση το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της ημέρας, το βράδυ να ξαπλώνει μαζί και μονιασμένο.

Και ουσιαστικά αυτό είναι το ζητούμενο και σήμερα, να πέφτουμε για ύπνο με το σύντροφό μας αγαπημένοι ώστε να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε καλά και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

Πως λοιπόν θα αποφύγουμε την vintage «κρεβατομουρμούρα» όταν πέσουμε για ύπνο σε περίπτωση που έχουμε ανοιχτές υποθέσεις να συζητήσουμε με το έτερον μας ήμισυ;

1.Kάντε την όποια συζήτηση πριν πέσετε στο κρεβάτι

Αν ξέρετε, ότι υπάρχουν θέματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ημέρας τα οποία πρέπει να συζητήσετε, προγραμματίστε να κάνετε αυτό τον διάλογο πριν πάτε για ύπνο. Έτσι θα λύσετε το όποιο πρόβλημα πριν ξαπλώσετε και θα το αφήσετε έξω από την κρεβατοκάμαρά σας.

2. Θέστε τους κανόνες

Συμφωνήστε ότι τα προβλήματά σας θα τα λύνετε εκτός κρεβατοκάμαρας ώστε το δωμάτιο αυτό να ζείτε μόνο όμορφες, ερωτικές στιγμές. Μην το συνδέσετε με αρνητικά συναισθήματα και συζητήσεις.

3. Κοιμηθείτε μαζί και όχι σε χωριστές κρεβατοκάμαρες

Κάποια ζευγάρια έχουν κρατήσει ζωντανές τις σχέσεις τους ζώντας σε χωριστές κρεβατοκάμαρες, όμως αποτελούν τη μειοψηφία. Οι περισσότεροι επιτυχημένοι γάμοι είναι αυτοί που τα ζευγάρια κοιμούνται και στο ίδιο κρεβάτι αλλά και την ίδια ώρα, πράγμα που ενισχύει τη μεταξύ τους σύνδεση.

4. Αναθεωρήστε την ανάγκη του συντρόφου σας για «καυγά»

Υπάρχει μια περίπτωση, ο σύντροφός σας να «τσακώνεται» μαζί σας επειδή επιζητά το να του δώσετε σημασία. Αφουγκραστείτε αυτή του την ανάγκη και δώστε του τη σημασία που του αξίζει χωρίς να πρέπει να μαλώσετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top