Αυτές είναι οι φωτογραφίες των γυναικών που δεν αρέσουν στους άνδρες

Αυτές είναι οι φωτογραφίες των γυναικών που δεν αρέσουν στους άνδρες

 Τι γίνεται όταν το προφίλ σου στο Instagram παίζει ρόλο και στην προσωπική σου ζωή;

Παρακάτω θα δείτε κάποιες σκέψεις των αντρών σχετικά με τις φωτογραφίες των γυναικών. Συγκεκριμένα, όλα όσα σιχαίνονται να βλέπουν στο προφίλ σας.

Παιδιά

Ποτέ μου δεν κατάλαβα για ποιο λόγο πρέπει να ανεβάσεις το ανιψάκι ή το βαφτιστήρι σου στο Instagram. Κανένας δε θέλει να ξέρει πόσο το αγαπάς παρά μόνο το ίδιο.

Οι... καρμπόν φωτογραφίες

Ξέρω έχεις δυνατό σημείο ή μία πόζα με την οποία νιώθεις πολύ καλά. Προφανώς και θα την προτιμήσεις και προφανώς και θα ανεβάσεις περισσότερες φωτογραφίες με τον τρόπο που εσύ αισθάνεσαι άνετα. Δοκίμασε όμως και κάτι διαφορετικό, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγγίξεις την τελειότητα. Όλοι μας έχουμε αδύνατα σημεία και κανέναν άντρα δεν "χαλάει" να τα δει. Πίστεψέ με, θα το εκτιμήσει κιόλας.

Φωτογραφίες από το γυμναστήριο

Η πόζα σου με κολάν και μπουστάκι πάνω στο ελλειπτικό, μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα και κομψή μόνο αν είσαι αγγελάκι της Victoria’s Secret. Σε κάθε άλλη περίπτωση το αποτέλεσμα έχει κίνδυνο να βγει λίγο άκομψο.


Τα… μικρά δοκίμια

Γράφεις γράφεις γράφεις. Ένα ολόκληρο κατεβατό, σε μορφή μικρού διηγήματος θα λέγαμε, χωρίς ιδιαίτερο λόγο μιας και δεν είσαι δημόσιο πρόσωπο να επηρεάσεις την κοινή γνώμη-βασικά με το ζόρι είσαι και γνώστης της κατάστασης-. Ναι, οι άντρες ξενερώνουν με αυτά, και κάτι μας λέει ότι δεν έχουν κι άδικο.

 

 

 

Scroll To Top