Δέκα λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες στο κρεβάτι

Δέκα λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες στο κρεβάτι

Μπορείς οι γυναίκες να πιστεύουμε ότι είμαστε τέλειες στην κρεβατοκάμαρα…αλλά δυστυχώς οι άντρες δεν έχουν την ίδια εντύπωση με εμάς.

Δείτε 11 λάθη που πιστεύουν πως κάνουμε κατά τη διάρκεια του σεξ.

1. Θεωρούν πως κάποιες γυναίκες το παρακάνουν στις κινήσεις τους προκειμένου να δείξουν πόσο πολύ το ευχαριστιούνται.

2. Δεν τους αρέσει η ησυχία στο σεξ.

3. Οι άντρες δεν αντέχουν όταν οι γυναίκες κάθονται σχεδόν ακίνητες και τον αφήνουν να κάνει τα πάντα αυτός.

4. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να ξενερώσει πολλούς άντρες. Θέλουν εκείνη την ώρα να νιώθεις σαν να είσαι η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη.

5. Αν κάνεις έντονες και δυνατές κινήσεις στα…ευαίσθητα σημεία του.

6. Κάτι που δεν αρέσει σε πολλούς άντρες είναι όταν οι γυναίκες δεν έχουν τη διάθεση να δοκιμάσουν πολλές διαφορετικές στάσεις και επαναπαύονται μόνο σε μία.

7. Οι άντρες μπορεί να νιώσουν επίσης αμήχανα όταν προτείνουν να κάνουν κάτι καινούριο με τις συντρόφους τους και εκείνες αντιδράσουν άσχημα.

8. Επίσης δεν θέλουν να νιώθουν πως κάθε φορά προσπαθούν να σε πείσουν να κάνετε σεξ. Θέλουν να νιώθουν πως το θέλεις όσο και αυτοί.

9. Το να χάσεις το κέφι σου κατά τη διάρκεια του σεξ είναι επίσης κάτι που δεν τους αρέσει γιατί δεν μπορούν να νιώθουν πως βλέπεις το σεξ σαν αγγαρεία.

10. Η προσωπική υγιεινή είναι πάρα πολύ σημαντική υπόθεση και σε κανέναν άντρα δεν αρέσει να έρθει αντιμέτωπος με μια γυναίκα που δεν φροντίζει τον εαυτό της.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top