Δυο ερωτήσεις που πρέπει να αποφύγετε να κάνετε μετά το σεξ

Δυο ερωτήσεις που πρέπει να αποφύγετε να κάνετε μετά το σεξ

 

Μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι άντρες μετά το σεξ νυστάζουν ακατανίκητα, ενώ οι γυναίκες έχουν μεγάλη όρεξη για κουβέντα.

Οι συζητήσεις που γίνονται μετά το σεξ, το λεγόμενο pillowtalk, εμπεριέχει τόσο την πλευρά του άνδρα με το pillow ( μαξιλάρι ) όσο και με εκείνη της γυναίκας με το talk ( κουβέντα ).

Έτσι λοιπόν, ο ένας θέλει να κοιμηθεί και η άλλη να μιλήσει κάτι που πολλές φορές δεν λειτουργεί. Βέβαια, υπάρχει ιδανική λύση για το #aftersex σκηνικό και δεν είναι άλλο από το να αστειευτούν, να φάνε ή να δουν μια ταινία.Το θέμα είναι να μην γίνουν ακριβώς εκείνη τη στιγμή ερωτήσεις που θα φέρουν αμηχανία.

Tι πρέπει όμως να αποφύγει είτε ένας άνδρας είτε μια γυναίκα να ρωτήσει ακριβώς τότε;

M’ αγαπάς;

Αυτή η ερώτηση μπορεί να γίνει οποιαδήποτε άλλη ώρα και στιγμή, αλλά αλήθεια όχι τότε. Είναι πολύ λάθος timing. Κι επίσης αν ο άλλος ή η άλλη σας αγαπάει, μπορείτε να το αντιληφθείτε από τον τρόπο που έγινε το σεξ που μόλις προηγήθηκε. Αν ο ένας ρωτήσει τον άλλον αν τον αγαπάει ακριβώς μετά το σεξ, μάλλον αισθάνεται ότι δεν τον αγαπάει και δυστυχώς πέφτει μέσα. Σε τελευταία ανάλυση, το σεξ και η αγάπη καλό είναι να ταυτίζονται, αλλά γενικά μην υποπέσετε στο σφάλμα ‘πουλάω σεξ για να αγοράσω συναίσθημα’. Γενικά δεν λειτουργεί.

Σου άρεσε;

Yπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι αν κάνει αυτή την ερώτηση ακριβώς εκείνη τη στιγμή θα ακούσει όχι; Ακόμη κι αν δεν άρεσε στο έτερον ήμισι, δε θα το πει. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή θα θελήσει απλά να αποφύγει όλο αυτό που θα επακολουθήσει. Αν κάποιος-α αισθάνεται μετά το σεξ ότι αυτό δεν άρεσε στο σύντροφό του-της, τότε μάλλον πέφτει μέσα. Ή είναι εξαιρετικά ανασφαλής και αυτό θα το βρει μπροστά του. Κανείς δεν θέλει να έχει σχέση με κάποιον που είναι γεμάτος ανασφάλειες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top