Οι απρόβλεπτες αλήθειες για την ανδρική απιστία

Οι απρόβλεπτες αλήθειες για την ανδρική απιστία

Το 90% των ανδρών που απατούν τις γυναίκες τους είναι ακόμη ερωτευμένοι μαζί τους

Σύμφωνα με την ψυχολόγο Dr. Andrea Bross, «η απιστία συνήθως συμβαίνει στη φάση της συντροφικής αγάπης, όταν τα ζευγάρια έχουν κάνει παιδιά και γενικά όταν έχει σταθεροποιηθεί η ζωή τους και έχουν μπει σε μια ρουτίνα. Και ενώ μπορεί να νιώθουν ικανοποιημένοι σε κάποιους τομείς, ίσως να αισθάνονται ότι έχει φύγει το πάθος».

Οι άνδρες απατούν τις συντρόφους τους με γυναίκες που γνωρίζουν

Γιατί ως γνωστόν που να τρέχουν και να ψάχνουν… Συνήθως δεν απατούν δηλαδή τις συντρόφους τους με μια τυχαία γυναίκα που γνώρισαν στο μπαρ, αλλά με κάποια γυναίκα από τη δουλειά, τη γειτονιά ή το διπλανό καφέ. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα του Focus on the Family, περισσότερο από το 60% των εξωσυζυγικών σχέσεων ξεκινούν από τον εργασιακό χώρο

Οι άνδρες απατούν για να σώσουν τους γάμους τους

Ισχύει μας λένε οι έρευνες. «Οι άνδρες αγαπούν τις γυναίκες τους, αλλά δεν ξέρουν πώς να διορθώσουν τα προβλήματα της σχέσης τους, για αυτό βγαίνουν έξω για να καλύψουν τα κενά», λέει η οικογενειακή σύμβουλος Σούζαν Μάντελ. Οι άνδρες τα θέλουν όλα και έχουν την λανθασμένη άποψη ότι κάποια άλλη γυναίκα θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα θέματα του γάμου τους. Μετά, συνεχίζουν τη ζωή μαζί με τη γυναίκα – και την ερωμένη τους – χωρίς να αντιμετωπίζουν τα αληθινά προβλήματα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top