Νέα έρευνα αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει το σεξ τα τελευταία 20 χρόνια

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει το σεξ τα τελευταία 20 χρόνια


Σε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο London School of Hygiene and Tropical Medicine σε συνεργασία με το University College London έδειξε πόσο πολύ έχει αλλάξει το σεξ από τη δεκαετία του 90 μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με την έρευνα οι πιο νέες γενιές που γεννήθηκαν μετά το 1993 είναι πολύ πιο ανοιχτόμυαλες συγκριτικά με τις σεξουαλικές ζωές ζευγαριών παλαιότερων δεκαετιών.

Η έρευνα του στο London School of Hygiene and Tropical Medicine πραγματοποιείται κάθε 10 χρόνια και σε αυτήν παίρνουν μέρος 45.000 άνθρωποι.

Η Dr Ruth Lewis αναφέρει πως τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν πως οι άνθρωποι πλέον είναι πιο ανοιχτόμυαλοι στο σεξ και δεν έχουν τόσα πολλά ταμπού όσο παλαιότερα.

«Η έρευνα αυτή δείχνει το πόσο ακριβείς πρέπει να είμαστε όσο αφορά το σεξ. Δείχνει πως το σεξ δεν είναι κάτι γενικό αλλά πάρα πολύ συγκεκριμένο και ο κάθε ένας που το κάνει έχει τρομερά ακριβείς προτιμήσεις».

«Μία σωστή έρευνα μπορεί να βγάλει από το σκοτάδι πολλούς νεαρούς ανθρώπους οι οποίοι είναι ακόμη μπερδεμένοι και συγχυσμένοι με την ίδια τους την σεξουαλικότητα».

Πράγματα που παλαιότερα τα ζευγάρια δεν τολμούσαν εύκολα τώρα γίνονται σε μεγαλύτερη αναλογία και οι νέοι είναι πιο δεκτικοί στο να δοκιμάζουν νέες στάσεις και εμπειρίες στο σεξ. Η έρευνα έδειξε επίσης πως οι άντρες που έχουν γεννηθεί μετά το 1993 δεν έχουν πολλά ταμπού και είναι ανοιχτοί στο να κάνουν πράγματα που οι παλαιότερες γενιές απέφευγαν.

Το σημαντικό γεγονός που προκύπτει από την έρευνα είναι πως οι άνθρωποι πλέον απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ και δεν το βλέπουν τόσο ως αγγαρεία. Όσο βέβαια πιο απελευθερωμένοι νιώθουμε τόσο μεγαλύτεροι είναι οι πειρασμοί και τόσο πιο δύσκολο είναι να πετύχουν οι σχέσεις. Ωστόσο αν βρεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες σου και εσύ τις δικές του είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να έχεις μια υπέροχη σχέση.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top