Πέντε πράγματα που πρέπει να κάνουν τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Πέντε πράγματα που πρέπει να κάνουν τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Οι περισσότερες σχέσεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας δοκιμάζονται, άλλες βελτιώνονται και άλλες καταστρέφονται. Για να μην φτάσετε στο σημείο να καταστρέψετε τη δική σας σχέση φροντίστε να τηρήσετε τα παρακάτω 5 tips.

1. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου: Αυτό σημαίνει πως πρέπει να περνάς κάποιες ώρες μόνη σου σε κάποιο άλλο δωμάτιο χωριστά από τον σύντροφό σου για να μην είστε όλη τη μέρα μαζί και να κρατιέται ζωντανή η σχέση. Επιπλέον μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτόν τον χρόνο για να κάνεις τα beaute σου και να νιώθεις πιο όμορφη.

2. Δημιουργήστε ένα κοινό πρόγραμμα: Καθίστε μαζί με τον σύντροφό σου και βγάλτε ένα πρόγραμμα για όλες τις δουλειές που πρέπει να γίνονται αλλά και για το πώς θα δουλεύετε καλύτερα όταν είστε και οι δύο στον ίδιο χώρο. Ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε κάποιο άλλο δωμάτιο με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσετε ένα δεύτερο γραφείο.

3. Πάρτε φρέσκο αέρα: Ανοίξτε τα παράθυρα του σπιτιού καθημερινά και πηγαίνετε μια βόλτα στη γειτονιά για να αθληθείτε και να πάρετε καθαρό φρέσκο αέρα. Αμέσως μετά η ένταση της μέρας θα φύγει και θα νιώθετε πολύ πιο όμορφα. Μην ξεχνάς πως ο εγκλεισμός εντείνει τα νεύρα μας και χαλάει την ψυχική μας ηρεμία. Γι’ αυτό προσπάθησε να έχεις μια πιο φυσιολογική καθημερινότητα.

4. Επικοινώνησε καθημερινά με τον έξω κόσμο: Μίλα στο τηλέφωνο με την οικογένειά σου, κάνε βιντεοκλήσεις με τους φίλους σου και γενικά όσο μπορείς με τον περίγυρό σου. Δεν θα κάνει μόνο καλό στην ψυχολογία σου αλλά θα σε βοηθήσει να έχεις μερικά επιπλέον θέματα να συζητήσεις με τον καλό σου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top