Ποιοι είναι οι λιγότερο σεξουαλικά ικανοποιημένοι άνθρωποι σύμφωνα με έρευνα

Ποιοι είναι οι λιγότερο σεξουαλικά ικανοποιημένοι άνθρωποι σύμφωνα με έρευνα

 

Η YouGov έκανε μια έρευνα σε πάνω από 7.000 ενήλικες των ΗΠΑ, που βρίσκονται σε σεξουαλικά ενεργή σχέση και έβγαλε κάποια ιδιαίτερα διαφωτιστικά συμπεράσματα. Το πρώτο συμπέρασμα ήταν ότι το 29% των ανθρώπων επιθυμούν να κάνουν περισσότερο σεξ με τον σύντροφό τους.

Οι επικεφαλείς της έρευνας διαπίστωσαν μάλιστα, ποιοι ήταν αυτοί που ήταν περισσότερο δυσαρεστημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή με βάση την οικογενειακή τους κατάσταση. Ιδού η δεκάδα, λοιπόν, την οποία μπορείς να διαβάσεις ξεκινώντας από το νούμερο δέκα με την εξής προειδοποίηση: Το νούμερο 1 θα σε εκπλήξει!

Νο 10: Xήρες
Το 18% των συμμετεχόντων στην έρευνα που δήλωσαν ότι ήταν απογοητευμένοι από τη σεξουαλική τους ζωή ήταν γυναίκες χήρες.  

Νο 9: Παντρεμένες
Αμέσως μετά τις χήρες ακολουθούν οι παντρεμένες γυναίκες. Το 22% δήλωσε ότι είναι δυσαρεστημένες από τη σεξουαλική τους ζωή. Πράγμα που επιβεβαιώνει ότι δεν είναι θέμα απλώς απουσίας συντρόφου η στέρηση του σεξ.

Νο 8: Ανύπαντρες
Γυναίκες που δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Το 23% αυτής της ομάδας δήλωσε ότι η σεξουαλική τους ζωή δεν είναι ικανοποιητική.   

Νο 7: Χωρισμένες

Γυναίκες σε διάσταση ή διαζευγμένες. Μια ομάδα που θα μπορούσε να απολαμβάνει το σεξ περισσότερο… Κι όμως, το 24% δηλώσει ανικανοποίητο. Διάβασε επίσης: Αν μόλις χώρισες μην κάνεις αυτό.

Νο 6: Γυναίκες σε συμβίωση
Γυναίκες σε συνθήκες συμβίωσης με σύντροφο με  πολιτικό γάμο ή σύμφωνο συμβίωσης. Το 25% αυτής της ομάδας δήλωσε ότι δεν απολαμβάνει το σεξ. Μπορεί να σε ενδιαφέρει να διαβάσεις επίσης: 8 συνήθειες που έχουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια.

Νο 5: Διαζευγμένοι άνδρες
Το 26% δηλώνει ότι δεν απολαμβάνει τόσο συχνά σεξ όσο θα ήθελε.

Νο 4: Χήροι άνδρες
Το 27% δηλώνει ότι δεν έχει σεξουαλική ζωή. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το ποσοστό των χήρων ανδρών που δυσκολεύονται να το βρουν σεξουαλική σύντροφο είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο ποσοστό των χήρων γυναικών που αναφέρεται πιο πάνω στην νούμερο ένα θέση (18%).

Νο 3: Ανύπανδροι άνδρες
Περίπου το 28% των ανδρών που δεν έχει παντρευτεί δηλώσει ότι δεν έχει ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα φαίνεται ότι καταρρίπτεται ο μύθος ότι οι εργένηδες μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερο σεξ.

Νο 2: Άνδρες που είναι σε συμβίωση
Είτε με σύμφωνο συμβίωσης είτε με πολιτικό γάμο. Το 33% δήλωσε ότι δεν είναι ικανοποιημένο από τη σεξουαλική τους ζωή.

Νο1: παντρεμένοι άντρες
Σε ένα ποσοστό που πλησιάζει το 40% οι παντρεμένοι άνδρες δηλώνουν ότι δεν απολαμβάνουν το σεξ τόσο συχνά όσο θα ήθελαν και στην ποιότητα που θα επιθυμούσαν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top