Πείτε «ναι» στον έρωτα!

Πείτε «ναι» στον έρωτα!


Όταν νιώθουμε ερωτευμένοι, η ψυχή μας ανοίγεται και τολμάμε πράγματα που πριν ούτε τα ονειρευόμασταν. Όπως είχε πει ο Πλάτων: «Δεν υπάρχει άνθρωπος τόσο δειλός που να μην μπορεί να μεταμορφωθεί σε ήρωα χάρη στον έρωτα».

Είναι το συναίσθημα αυτό που σε ταξιδεύει, που σε κάνει να μην μπορείς να ασχοληθείς με τίποτα και με κανένα. Μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να είσαι κοντά σ΄αυτόν που αγαπάς. Νιώθεις φόβο πως όλο αυτό που βιώνεις μπορεί να τελειώσει ξαφνικά. Ανησυχείς συνεχώς για τον άλλο και τα συναισθήματά του. Όλες σου οι αισθήσεις είναι τόσο έντονες και δυνατές.

Δυστυχώς ή ευτυχώς η τρέλα του έρωτα δεν κράτα για πάντα. Με τον καιρό έρχεται και καταλαγιάζει. Σαν να ωριμάζει. Ο ώριμος έρωτας συνεπάγεται περισσότερη ενασχόληση με τον άλλο και λιγότερη ανησυχία. Ζεις πλέον τη σχέση και την αγάπη στο εδώ και τώρα.

Και μεταξύ μας το στάδιο αυτό είναι το καλύτερο. Δεν υπάρχει λόγος να μας φοβίζει ο έρωτας. Με την ανησυχία δεν αποτρέπεται ούτε ο δικός μας πόνος ούτε του άλλου. Ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί. Απολαύστε το τουλάχιστον μέχρι τότε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top