Ποδολαγνεία: Τι είναι και πώς εξηγείται αυτό το φετίχ που ανεβάζει τη λίμπιντο των ανδρών;

Ποδολαγνεία: Τι είναι και πώς εξηγείται αυτό το φετίχ που ανεβάζει τη λίμπιντο των ανδρών;

Tο φετίχ με τα πόδια είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα. Στην πραγματικότητα, έχει βρεθεί ότι είναι το πιο σεξουαλικό μέρος του σώματος, εξαιρουμένων των γεννητικών οργάνων.

Αρχικά να εξηγήσουμε τι είναι το φετίχ:

Ένα φετίχ είναι όταν κάποιος έχει σεξουαλική έλξη είτε σε ένα άψυχο αντικείμενο είτε σε ένα τμήμα του σώματος που δεν έχει άμεση σχέση με το σεξ. Και ενώ αυτοί που έχουν ένα φετίχ μπορούν να έχουν μια φυσιολογική και υγιή ζωή, αυτοί που δεν διεγείρονται χωρίς το φετίχ, θα μπορούσαν να διαγνωστούν με διαταραχή.

Δεν υπάρχει άντρας που να μην του αρέσουν τα όμορφα περιποιημένα άκρα, απλά κάποιοι είναι πιο ένθερμοι υποστηρικτές των ποδιών. Ποδολαγνεία ή φετιχισμός ποδιών είναι η σεξουαλική επιθυμία για τα πόδια και είναι η πιο κοινή μορφή σεξουαλικού φετιχισμού. Ο ποδολάγνος νιώθει μια έντονη σεξουαλική προτίμηση για τα κάτω άκρα ή τις πατούσες και τα δάχτυλα.

Όσοι έχουν φετίχ με τα πόδια, κοιτάζουν τα εξής: 

-Το μέγεθος του ποδιού: το μήκος, τα δάχτυλα των ποδιών και το τακούνι.

-Το σχήμα του ποδιού: επίπεδο, τοξωτό κλπ.

-Αξεσουάρ ποδιών και διακόσμηση : τατουάζ, κοσμήματα , πεντικιούρ νύχια με βερνίκι νυχιών κλπ.

Πώς το μυρίζει το πόδι:

-Υποδήματα 

-Το γυμνό πόδι 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο φετιχισμός των ποδιών συνδέεται με την υποταγή και την ταπείνωση. Για πολλούς, ιδιαίτερα τους άντρες, η απόλαυση σε αυτό το φετίχ είναι ένα μέσο για να υποταχθούν και να «παραδοθούν» σε μια γυναίκα. 

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι, οι περιοχές του εγκεφάλου που συνδέονται με τα γεννητικά όργανα και αυτές των δακτύλων των ποδιών βρίσκονται δίπλα-δίπλα. Έτσι εξηγείται ότι τα γυναικεία πόδια αφυπνίζουν τη λίμπιντο των ανδρών αντανακλώντας την γοητεία της αισθητικής.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top