Πώς θα αυξήσετε την απόλαυσή σας στο σεξ;

Πώς θα αυξήσετε την απόλαυσή σας στο σεξ;

Mερικά απλά πράγματα που μάλλον τα θεωρείτε δεδομένα μπορούν να μειώσουν τη σεξουαλική απόλαυση. Βάλτε τα στο μυαλό σας κι απολαύστε το σεξ.

Λογικά τα παρακάτω τα έχετε ως δεδομένα στο μυαλό σας. Πολλές φορές όμως δεν τηρούμε τους βασικούς κανόνες και τα επίπεδα απόλαυσης πέφτουν. Έχετε λοιπόν πάντα κατά νου.

Μάθετε τι σας αρέσει.

Πολλές φορές ανακαλύπτετε κάτι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και αναρωτιέστε γιατί δεν το ξέρατε τόσο καιρό. Πρέπει λοιπόν να δοκιμάσετε πράγματα και να συνειδητοποιείτε τι είναι αυτό ακριβώς που σας ερεθίζει και σας προκαλεί.

Αγαπήστε το σώμα σας.

Η ερωτική απόλαυση διπλασιάζεται αν αφεθείτε ελεύθερες. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν νιώθετε άνετα με το σώμα σας. Εξοικειωθείτε με το κορμί σας. Είναι πολύ sexy νιώθει ο σύντροφός σας ότι έχετε αυτοπεποίθηση.

Συγκεντρωθείτε στη στιγμή.

Όταν κάνετε σεξ πρέπει να είστε 100% εκεί. Μη σκέφτεστε άλλα πράγματα που το σίγουρο είναι ότι θα σας χαλάσουν τη στιγμή.

Συζητήστε τις ανάγκες σας.

Αν το απαιτήστε είναι υπερβολικό, τότε μιλήστε με το σύντροφό σας για τις ανάγκες που έχετε. Εξηγήστε του ότι σ’ αυτή ή την άλλη στάση νιώθετε πιο άνετα ή είναι καλύτερη για την δικής σας απόλαυση. Μη ντρέπεστε ένα του πείτε να κάνετε πράγματα που σας ερεθίζουν και σας διασκεδάζουν. Μπορεί τελικά να έχετε περισσότερα κοινά απ’ ότι νομίζετε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top