Πώς θα αυξήσετε την σεξουαλική σας διάθεση;

Πώς θα αυξήσετε την σεξουαλική σας διάθεση;

Το δύσκολο πρόγραμμα της καθημερινότητας και οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να σας κάνουν να απέχετε για λίγο από το σεξ. Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα μυστικά για τις καλύτερες επιδόσεις, ας δούμε μερικές συμβουλές για το πώς να βάλεις περισσότερες στιγμές απόλαυσης στον επόμενο μήνα.

1. Το σημαντικότερο για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή είναι να ενισχύσεις τη λίμπιντο σου. Μπορείς να αναζητήσεις βοήθεια σε κάποιο σκεύασμα ή σε συγκεκριμένες τροφές που έχουν τέτοια δράση. Τα χαμηλά επίπεδα στη λίμπιντό σου, δεν περιορίζουν μόνο την επιθυμία σου για σεξ αλλά και τις επιδόσεις σου και σε άλλα πράγματα στην καθημερινότητά σου.

2. Περιόρισε το άγχος σου. Είναι πολύ ψηλά στη λίστα για μια ποιητική ζωή και αντίστοιχα και σε αυτή για καλύτερο σεξ. Όταν σκέφτεσαι συνεχώς τα θέματα στη δουλειά, τα οικογενειακά δράματα και τα προβλήματα με τους φίλους τότε το μόνο που θα θες να κάνεις στο κρεβάτι σου είναι να πέσεις και να κοιμηθείς. Η καλή διάθεση θα σε κάνει να έχεις περισσότερη όρεξη και ενέργεια επιστρέφοντας σπίτι σου.

3. Αν τα πράγματα δεν αλλάζουν για ένα μεγάλο διάστημα τότε ίσως πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό. Δεν είναι κακό να ζητάμε βοήθεια. Δεν σημαίνει ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα αλλά αντίθετα ότι θέλουμε να φτιάξουμε τα πράγματα που πάνε λάθος. Σε όλους μπορεί να συμβεί σε κάποια φάση της ζωής τους να αντιμετωπίσουν κάποιο θέμα. Ένα ψυχολογικό σοκ ή ένα θέμα υγείας μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή παύση στην ερωτική σου ζωή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top