Πώς θα γίνει καλύτερο το σεξ σύμφωνα με τους επιστήμονες;

Πώς θα γίνει καλύτερο το σεξ σύμφωνα με τους επιστήμονες;

 

Και όμως υπάρχει ένας τρόπος για να γίνει το sex με τον σύντροφό σας καλύτερο και αυτός σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι η μουσική!

Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, αλλά όπως εξηγούν οι ειδικοί, στο άκουσμα συγκεκριμένων τραγουδιών, λίγοι είναι εκείνοι οι οποίοι δεν επηρεάζονται θετικά.

«Έχει να κάνει την αύξηση της ντοπαμίνης, της χημικής ουσίας που εκκρίνει ο εγκέφαλος όταν νιώθουμε απόλαυση», εξηγεί η σεξολόγος Shamyra Howard. Μάλιστα, σε έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2011 στο Nature Neuroscience, οι ειδικοί περιέγραψαν το πώς η μουσική μπορεί να αφυπνίσει τις περιοχές του εγκεφάλου που συνδέονται με το σεξ.

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα τραγούδια που ενδείκνυνται για την περίσταση;

Σύμφωνα  με τους ειδικούς όχι, αφού αυτό εξαρτάται καθαρά από τα ακούσματα του καθενός.

Τι μπορείτε να κάνετε;

Φτιάξτε από κοινού μία playlist

Φτιάξτε με τον σύντροφό μία λίστα με τα αγαπημένα σας τραγούδια και αυτά που σας δημιουργούν συναισθήματα. Καλό θα είναι η λίστα να ξεκινάει με σέξι τραγούδια, να κορυφώνει με κομμάτια έντασης και τελειώνει με πιο χαλαρωτικά.

Μουσική για κάθε διάθεση

Αν επιθυμείτε μία παθιασμένη κι έντονη ερωτική επαφή, τότε επιλέξτε τραγούδια με ένταση και μπάσο. Αν θέλετε πάλι κάτι πιο τρυφερό, επιλέξετε πιο ερωτικά και slow τραγούδια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top