Πώς θα καταλάβετε αν όντως σας φλερτάρει

Πώς θα καταλάβετε αν όντως σας φλερτάρει

Με βλέπει σαν φίλη ή θέλει κάτι παραπάνω από μένα; Μια ερώτηση που σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί κάποια στιγμή στη ζωή σου.  Όσο ξεκάθαροι και αν είναι οι άντρες στο πως μας θέλουν, είναι και μερικές φορές που η όλη διαδικασία είναι γρίφος ολόκληρος.

Τα διαφορετικά αγγίγματα, η πιο κοντινή επαφή και τα “αστειάκια” ότι θα μπορούσατε να είστε ζευγάρι.

Τελικά είναι απλά φίλος;

Αν όχι πως καταλαβαίνω ότι με φλερτάρει ένας άντρας;

Ποιες είναι οι 3 ενδείξεις που σε βοηθούν να καταλάβεις ότι πρόκειται πράγματα για φλερτ, και όχι μεγάλη συμπάθεια σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα σχέσεων, Eric Resnick.

Φέρεται διαφορετικά σε εσένα

Κλασικός τρόπος για να καταλάβεις. Αν βλέπεις ότι είναι φιλικός και διαχυτικός με όλους, το πιθανότερο είναι ότι δεν ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος (για εκείνον). Αυτό σε βοηθά πάντα, είτε μιλάμε για καθημερινό φλερτ, είτε για αλληλεπίδραση μέσω social media. Η Julie Spira που ειδικεύεται στο online φλερτ, σου λέει ότι ακόμα και τα σχόλια στο Facebook σε βοηθούν να καταλάβεις αν φέρεται το ίδιο σε όλους.

Η γλώσσα του σώματος όταν σε φλερτάρει

Δε σου λέω κάτι που δεν ήξερες ήδη. Ο αρχαιότερος κανόνας του φλερτ, και των ανθρώπινων σχέσεων γενικά, είναι το body language. «Οι φιλικές αγκαλιές έχουν μικρότερη διάρκεια από τις ερωτικές. Όταν σε αγγίζει κάποιος συχνά στο χέρι ή τον ώμο, έχει πρόθεση για φλερτ», εξηγεί ο Resnick.
«Υπάρχουν αυτά που βγάζουν μάτι, όπως το να έρθει πολύ κοντά σου, να διατηρεί συνέχεια οπτική επαφή και να σε αγγίζει τυχαία. Και υπάρχουν και οι έμμεσες ενδείξεις, όπως το να γέρνει προς το μέρος σου όταν μιλάτε, να σταυρώνει τα πόδια του προς την κατεύθυνσή σου ή να έχει διεσταλμένες κόρες όταν μιλάτε», επισημαίνει η Traci Brown, ειδικός στη γλώσσα του σώματος.

Συζητήσεις με βάθος

Οι κουβέντες με φιλική πρόθεση είναι πιο χαλαρές και επιφανειακές. Κάποιος που φλερτάρει, κάνει ερωτήσεις για τη ζωή και το παρελθόν σου, για το πώς νιώθεις και τι σκέφτεσαι. Αν μιλάμε για κομπλιμέντα, δώσε βάση στο πώς γίνονται. Είναι διαφορετικό να σου λέει κάτι μπροστά σε όλους και αλλιώς να λέγεται πριβέ. Το πρώτο δείχνει κοινωνικότητα, ενώ το δεύτερο είναι φλερτ. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να περιμένεις και να δεις προς τα πού πηγαίνει. Ή να πάρεις τα ηνία και το ρίσκο να μάθεις.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top