Πώς θα καταλάβετε οτι βρήκατε το άλλο σας μισό

Πώς θα καταλάβετε οτι βρήκατε το άλλο σας μισό

 

Υπάρχουν άνθρωποι συναντάμε για πρώτη φορά στη ζωή μας και αισθανόμαστε - χωρίς να μπορούμε να το εξηγήσουμε - σαν να γνωριζόμαστε από χρόνια.

Είτε πιστεύετε στα παραμύθια είτε όχι υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας είναι εκείνος ο άντρας με τον οποίο θα γεράσετε μαζί και προορίζεται για να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί του.

Αν λοιπόν κάνει τα παρακάτω, τότε μην τον αφήσετε να φύγει!

Είσαι στις προτεραιότητες του

Αν σε υπολογίζει στα σχέδιά του όσο άμεσα ή μελλοντικά κι αν είναι. Αν σου τηλεφωνεί για να τσεκάρει αν είσαι καλά μετά από μία πιεστική ημέρα. Αν μπορεί να βάλει τη σωστή προτεραιότητα ανάμεσα στην οικογένεια, στη δουλειά, στους φίλους, στη σχέση του και στα χόμπι του κι εσύ βρίσκεσαι κάπου στις πρώτες θέσεις, ανάλογα και με τις συνθήκες.

Σε βοηθά να εξελίσσεσαι

Έχεις ήδη τη δική σου προσωπικότητα, το δικό σου χαρακτήρα και έχεις κάνει ήδη τη δική σου διαδρομή. Ωστόσο, αυτό το άτομο θέλει και προσπαθεί να σε βλέπει να εξελίσσεσαι. Σε στηρίζει στις αποφάσεις σου, σε ενθαρρύνει και παράλληλα, σε συμβουλεύει. Μοιράζεται τη χαρά σου και αναζητά τρόπους να σε κάνει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Σέβεται τους δικούς σου ανθρώπους

Το άλλο σου μισό δεν θα αγαπά μόνο εσένα αλλά και τους ανθρώπους που υπήρχαν δίπλα σου πριν από αυτόν. Την οικογένεια σου, τους κολλητούς σου, το κατοικίδιο σου. Σέβεται και εκτιμά κάθε πλευρά της ζωής σου, ακριβώς γιατί σχετίζεται με εσένα.

Σε θαυμάζει

Σε θαυμάζει όχι μόνο σαν σύντροφο του αλλά σαν άνθρωπο. Στον τρόπο που επικοινωνείς, που εργάζεσαι, που κινείσαι. Ακόμα και στον τρόπο που θα χειριστείς κάποια κατάσταση λάθος. Βέβαια, είναι και εκείνο το άτομο που θα έχει το θάρρος να σου πει την αλήθεια για κάτι που δεν χειρίστηκες σωστά, κρατώντας ωστόσο τις προσδοκίες που έχουν για εσένα.

Θα καβγαδίσει μαζί σου

Ακριβώς όπως και στο νούμερο πέντε, έτσι και γενικότερα στην καθημερινότητα σας, δεν θα διστάσει να σε αντικρούσει, να διαφωνήσει και να σου παρουσιάσει μία εντελώς διαφορετική οπτική από αυτή που εσύ σκεφτόσουν για κάποιο ζήτημα. Πρόσεχε παρόλα αυτά, να μην μπερδευτεί η υγιής διαφωνία με την τοξικότητα που θέλει να επιβάλλει απόψεις σε κάποιον άλλον.

Αναγνωρίζει την αξία σου

Σε μία τοξική σχέση, η αξία σου υποτιμάται. Αντί να εκτιμήσει την έκπληξη που του έκανες στο γραφείο, θα παραπονεθεί για το ότι τον διέκοψες από τη δουλειά. Η στήριξη του και η εκτίμηση που σου δείχνει ξεχωρίζει μέσα σε μία πραγματικά αμοιβαία σχέση.

Σε εμπιστεύεται

Είστε πιστοί ο ένας στον άλλον, δεν υπάρχει τοξική ζήλια και υπάρχει χώρος για την ιδιωτική ζωή του καθενός έξω από εσάς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top