Πώς θα «ξυπνήσετε» τη λίμπιντό σας;

Πώς θα «ξυπνήσετε» τη λίμπιντό σας;

Το φορτωμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά μας πολλές φορές νικά την ερωτική επιθυμία χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για την ποιότητα της σχέσης μας.

Χρειάζεται όμως να κάνουμε κι εμείς την προσπάθεια μας για να κρατήσουμε τη φλόγα αναμμένη. Πολλές φορές είναι κάποια πολύ απλά πράγματα που θα φέρουν την αλλαγή. Παρακάτω σου έχουμε τρία βήματα που θα σε βοηθήσουν να ξυπνήσεις τη λίμπιντο.

Άσε χώρο για το σεξ

Η υπερβολική εξοικείωση μπορεί να σκοτώσει το σεξ. Θα πρέπει να κρατάς πάντα στο πίσω μέρος του μυαλό σου ότι η σχέση με τον σύντροφό σου έχει ερωτική βάση. Δεν είστε ούτε αδέρφια ούτε φίλοι. Θα πρέπει να αφήσεις λίγο χώρο για να ανακαλύψεις νέα πράγματα για τον σύντροφό σου. Αν υπάρχει ένα μυστήριο τότε θα υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση να το ανακαλύψεις και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει χώρος για το σεξ.

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Το μυαλό σου στα κεριά και την ερωτική μουσική αλλά εδώ μιλάμε για “εγκεφαλική” ατμόσφαιρα. Άσε το μυαλό σου να σκέφτεται ερωτικά για να μπεις στη διαδικασία να επιθυμήσεις την ερωτική επαφή. Πριν από το σεξ δεν πρέπει να προετοιμάζουμε μόνο το σώμα μας αλλά και το μυαλό μας.

Λίγη ανανέωση

Αν ο σύντροφός σου είναι ανοιχτός σε νέα πράγματα τότε έχεις κάθε λόγο να δοκιμάσεις νέες κινήσεις και στάσεις. Σπάζοντας τη ρουτίνα και ανανεώνοντας έστω και λίγο αυτά που κάνετε στο σεξ, θα δημιουργηθεί η διάθεση για περισσότερα…

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top