Πώς θα μετατρέψετε το μέτριο σεξ σε αξεπέραστη εμπειρία!

Πώς θα μετατρέψετε το μέτριο σεξ σε αξεπέραστη εμπειρία!

Σύμφωνα με τους άνδρες, υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που μπορούν να μετατρέψουν ένα μέτριο ή καλούτσικο σεξ σε απίστευτη εμπειρία!

1. Χημεία: Το να κάνεις σεξ χωρίς να έχεις χημεία με τον άλλον είναι σαν να τρως σκέτο ψωμί απλά για να ικανοποιήσεις την πείνα σου. Όντως θα χορτάσεις…αλλά ποια η ευχαρίστηση στο να τρως μόνο ψωμί;

2. Αμηχανία: Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία αν θες να απολαμβάνεις περισσότερο το σεξ. Η σεξουαλική επαφή είναι πολύ πιο διασκεδαστική όταν αφήνεις όλα τα ταμπού σου εκτός κρεβατιού.

3. Υπερβολική προσπάθεια: Άλλο ένα πράγμα που πρέπει να αποφύγεις είναι να αγωνιάς όλη την ώρα για το αν ο σύντροφός σου ικανοποιείται όπως πρέπει. Χαλάρωσε, και απλά απόλαυσέ το.

4. Προκαταρκτικά: Πολύς κόσμος αναφέρει πως του αρέσουν περισσότερο τα προκαταρκτικά παρά η ίδια η πράξη. Είναι σημαντικά και γι’ αυτό πρέπει να εστιάζεις και σε αυτά.

5. Το να ανακαλύπτεις κάτι καινούριο: Κανένα πράγμα στον κόσμο δεν έχει πολύ ενδιαφέρον όταν γίνεται ρουτίνα. Δοκίμασε, λοιπόν, και καινούρια πράγματα και πειραματίσου στο σεξ με τον σύντροφό σου.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top