Πώς να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση στο φλερτ

Πώς να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση στο φλερτ

 

Όταν σε βλέπει για πρώτη φορά ένας άντρας, αξιολογεί όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά κυρίως τις κινήσεις σου και αυτά που λες... ή αυτά που δεν λες. Όλα αυτά καταγράφονται στο database του ώστε μόλις ολοκληρωθεί η συνάντηση, θα αποφασίσει αν θέλει να ξαναβγεί μαζί σου ή όχι.

Παρά το γεγονός ότι οι άντρες είναι λιγότερο σύνθετα πλάσματα από τις γυναίκες, η τελική τους κρίση θα αφορά στη συνολική σου εικόνα και την αίσθηση που του άφησες, όχι μόνο το ότι ξετρελάθηκε με την ομορφιά και το ντύσιμό σου.

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα σημάδια που θα σε κάνουν να αφήσεις μια τέλεια πρώτη εντύπωση και ποια τον ξενερώνουν;

Να ντυθείς με βάση το προσωπικό σου στυλ. Αν είσαι πιο casual τύπος μην πειραματιστείς με φορέματα και τακούνια. Αν θέλεις να τονίσεις τη θηλυκότητά σου κάν' το αφήνοντας μόνο ένα μέρος του σώματός σου ακάλυπτο. Τα υπόλοιπα άφησέ τα στη φαντασία!

Για να σπάσεις τον πάγο, στην αρχή δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από μια ιστορία καθημερινής τρέλας! Να είσαι σίγουρη πως όχι μόνο θα τον κερδίσεις με το χιούμορ και τον αυθορμητισμό σου, αλλά θα αισθανθεί μεγαλύτερη οικειότητα αφού ζει και αυτός τα ίδια!

Μην μονοπωλείς τη συζήτηση, ειδικά αν η πολυλογία σου έχει σαν μοναδικό αντικείμενο τον εαυτό σου. Η συζήτηση πρέπει να είναι ισορροπημένη, επομένως αν δεν τον βλέπεις πολύ ομιλητικό, μην αρχίσεις την ιστορία της ζωής σου δεδομένου ότι σου δόθηκε χρόνος.

Αντίθετα κάνε του ερωτήσεις που θα τον βοηθήσουν να ανοιχτεί. Κάποιες ερωτήσεις για να πάρει μπρος, όχι ανάκριση! Αυτό είναι αφύσικο, κάνει τον άντρα να νιώθει άβολα και, μπορεί να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις, αυτόν όμως δεν θα τον ξαναδείς.

Να είσαι ευγενική και να του χαμογελάς! Απλό, αλλά στα ραντεβού κατά περίεργο λόγο πολλοί/πολλές το ξεχνούν! Το να λες «ευχαριστώ» όταν σου ανοίγει την πόρτα ή «παρακαλώ», δίνει στον άντρα την εντύπωση ότι έχει να κάνει με μια ευγενική και γλυκιά γυναίκα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού

Scroll To Top