Πώς συμπεριφέρεται ένας ερωτευμένος άντρας;

Πώς συμπεριφέρεται ένας ερωτευμένος άντρας;

Οι άνδρες δεν είναι και πολύ ικανοί στο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με λόγια. Είναι πιο άνετοι με πράξεις και κινήσεις παρά όταν προσπαθούν να εκφράσουν περίπλοκες συναισθηματικές καταστάσεις για τις οποίες νιώθουν ήδη άβολα και μόνο βιώνοντας τες.

Πολλές γυναίκες λοιπόν αναρωτιούνται πώς να ερμηνεύσουν τις κινήσεις των αντρών και τι ακριβώς κάνουν οι άνδρες όταν θέλουν μία γυναίκα.Αυτά είναι τα προφανή πράγματα που κάνει ένας άνδρας όταν θέλει πραγματικά μια γυναίκα.
Πώς συμπεριφέρεται ένας ερωτευμένος άντρας:


Οι άντρες όταν θέλουν μια γυναίκα θυμούνται. Μπορεί να μην είναι καλός με τις ημερομηνίες, όμως θα δείτε ότι θυμάται μικρές λεπτομέρειες, όπως το αγαπημένο σας χρώμα, πώς σας αρέσει ο καφές ή ποια είδη βιβλίων προτιμάτε.

Δεν περιμένει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα! Σας στέλνει μηνύματα και σας παίρνει τηλέφωνο για να δείτε πως είναι η μέρα σας. Θέλει να είναι μέρος της καθημερινότητάς σας και θέλει να μαθαίνει αν είστε καλά! Το κάνει γιατί το θέλει και όχι γιατί «πρέπει».

Κάνει σχέδια για το μέλλον. Εντάξει, δεν εννοούμε απαραίτητα να σας βλέπει παντρεμένους με δύο παιδιά κι ένα σκύλο αλλά σκέφτεται το επόμενο ταξίδι σας ή τις διακοπές σας το καλοκαίρι. Θέλει να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί!

Είναι εκεί για εσάς. Αν νιώσει ότι δεν είστε καλά είτε έχετε πονοκέφαλο είτε κάτι δεν πάει καλά στη δουλειά είναι εκεί για εσάς. Είναι εκεί για να σας πει ότι όλα θα πάνε καλά. Για να σας δώσει την συμβουλή του ή απλά για να σας ακούσει.

Σας Θαυμάζει. Θέλει να σας κοιτάει από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Σας κοιτάζει στα μάτια όταν του μιλάτε και πραγματικά δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας!

Γίνεται προστατευτικός. Ο άντρας από αρχαιοτάτων χρόνων βάζει τον εαυτό του μπροστά στον κίνδυνο προκειμένου να προστατεύσει αυτήν που αγαπάει. Προστατεύει το θηλυκό που θέλει, όχι μόνο από σωματική βλάβη, αλλά και από συναισθηματικά τραύματα. Είναι πάντα σε επαγρύπνηση και πάντα σε επιφυλακή και ποτέ δε θα σας αφήσει εκτεθειμένες.

Scroll To Top