Πότε μια γυναίκα εγκαταλείπει έναν γάμο;

Πότε μια γυναίκα εγκαταλείπει έναν γάμο;

 

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο American Sociological Association το 70% των αιτήσεων διαζυγίων κατατίθενται από γυναίκες.

Με βάση τις μαρτυρίες γυναικών που έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση, 4 φαίνεται να είναι οι βασικοί λόγοι που είναι πιθανό να οδηγήσουν μια γυναίκα σε αυτή την απόφαση.

Νιώθει ότι αγνοείται ή ότι δεν εκτιμάς την αξία της

Έρευνα επιβεβαιώνει ότι το 56% των γυναικών που έχουν απατήσει δήλωναν την περίοδο της απιστίας δυστυχισμένες. Η παραμέληση είναι ένας βασικός λόγος που μια γυναίκα καταλήγει να απατήσει. Οι ειδικοί στις σχέσεις των δύο φύλων επιβεβαιώνουν ότι, ενώ οι άνδρες απατούν κυρίως για σεξουαλικούς λόγους, οι γυναίκες αναζητούν το ενδιαφέρον, τη σημασία και την επιβεβαίωση που δεν εισπράττουν από τον σύντροφό τους.

Είσαι απών από τη ζωή της

Δεν έχει σημασία αν ζείτε στο ίδιο σπίτι μαζί. Αν τρώτε μαζί, αν κοιμάστε μαζί, αν χτίζετε το σπίτι σας μαζί, αν μεγαλώνετε τα παιδιά σας μαζί. Εκείνη σε θέλει δίπλα της στα μικρά σημαντικά δικά της. Για να διαλέξετε το χρώμα του υφάσματος για τους καναπέδες στο σαλόνι, για να δείτε μαζί την αγαπημένη της σειρά, για να φάτε στο αγαπημένο της εστιατόριο (με εσένα θέλει να πάει εκεί κι όχι με τις φίλες της), ή για να σου λέει όλα όσα έγιναν στη δουλειά την ώρα που μαγειρεύει.   

Δεν την ακούς και δεν την βλέπεις

Σε προειδοποιεί. Σου λέει ακριβώς τι την ενοχλεί και τι ακριβώς θα ήθελε και πώς θα το ήθελε. Η γρήγορη μετάφρασή σου είναι «πάλι γκρινιάζει». Θέλει - απελπισμένα - πράγματα να αλλάξουν και την αγνοείς. Χρειάζεται ευελιξία από μέρους σου. Πρέπει να μετακινηθείς. Αν δεν το κάνεις, αργά ή γρήγορα θα μετακινηθεί εκείνη γιατί έχει αρχίσει να ασφυκτιά.

Σε έχει ήδη απατήσει

Ότι είναι πιο πιθανό και εύκολο για έναν άνδρα να μείνει σε μία σχέση - αν έχει απατήσει - παρά για μια γυναίκα. Οι γυναίκες έχουν περισσότερες τύψεις και ενοχές και αυτό συχνά τις οδηγεί σε έξοδο από την αρχική σχέση.

Στην περίπτωση της γυναίκας μάλιστα είναι πιο δύσκολο να προσδιορίσεις τον υποβόσκοντα λόγο της απιστίας απέναντι στον σύντροφο που αγαπά. Λόγοι εκδίκησης; Ανία; Κακό σεξ; Το τρίτο πρόσωπο που την ξεσήκωσε; Αναζήτηση επιβεβαίωσης; Σεξουαλικός εθισμός με το νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή της; Να ξέρεις ότι το σεξ στην περίπτωση της γυναίκας, δεν έχει να κάνει τόσο με την ικανοποίηση των σεξουαλικών της αναγκών αλλά με το αν νιώθει ποθητή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top