Τα γλυκόλογα που λες στον σύντροφό σου, μπορούν να καταστρέψουν τη σεξουαλική σου ζωή

Τα γλυκόλογα που λες στον σύντροφό σου, μπορούν να καταστρέψουν τη σεξουαλική σου ζωή
«Ζουζουνάκι», «μπισκοτάκι», «αρκουδάκι», «γατούλα», «αστεράκι». Πολύ γλυκά όλα τα «-άκι» με τα οποία μπορεί να φωνάζετε ο ένας τον άλλον. Μήπως όμως επηρεάζουν τη διάθεσή σας για σεξ;

Για την ακρίβεια, ο τομέας που επηρεάζεται από αυτή τη συνήθεια δεν είναι αυτός της αγάπης και των ειλικρινών συναισθημάτων που τρέφετε ο ένας για τον άλλον, αλλά αυτός του σεξ.
Σύμφωνα με τη συγγραφέα και ειδικό των σχέσεων, Julienne Davis, «Αυτή η συνήθεια, μετατρέπει τους ανθρώπους σε ασέξουαλ γλυκούλικα αρκουδάκια με τα οποία θέλεις να κοιμηθείς αγκαλιά ή να δεις κωμωδίες στον καναπέ με συνοδεία ζεστής σοκολάτας, αλλά μόνο αυτό! Δε σας κάνει να ποθείτε ο ένας τον άλλον!»

Με άλλα λόγια, τα υποκοριστικά και τα γλυκά προσωνύμια ή ψευδώνυμα τα οποία μπορεί να χρησιμοποιείτε με το σύντροφό σας έχουν τη χάρη τους, αλλά υποσυνείδητα, μειώνουν την σεξουαλικότητα και την ελκυστικότητα και των δύο. Αν, δε, χρησιμοποιείτε και μωρουδίστικες προφορές για να μιλήσετε ο ένας στον άλλον, καλύτερα -λέει- να ετοιμάζετε από τώρα την κηδεία της σεξουαλικής σας ζωής.

Έτσι, παύετε να βλέπετε τον σύντροφό σας σαν έναν άνθρωπο που μπορεί να σας χαρίσει δυνατές στιγμές στο σεξ και αρχίζετε να τον θεωρείτε περισσότερο φίλο σας.

Συμπέρασμα; Αν θέλετε μια υγιή και ενεργή σεξουαλική ζωή, αρχίστε (που και που) να φωνάζετε ο ένας τον άλλον με το όνομά του.
Scroll To Top