Υπό κανονικές συνθήκες οι διακοπές και τα ταξίδια θα έπρεπε να χαλαρώνουν κι εμάς κι εσάς. Όμως πολλά είναι τα ζευγάρια που έχουν φτάσει κοντά στον σε ταξιδάκι αναψυχής.

Επειδή είναι άλλο πράγμα οι ιδανικές συνθήκες, κι άλλο η πραγματικότητα, παρακάτω ακολουθούν μερικά κλασικά λάθη που κάνουμε -όλοι μας- όταν ταξιδεύουμε με το ταίρι μας.

Η απουσία ιδιωτικού χώρου
 

Είναι ωραία να μοιράζεσαι τα πάντα με τον άλλο. Αλλά όλα έχουν ένα όριο. Το να βρεθείς σε κάποιο ξεχασμένο χωριουδάκι, σε δωμάτιο 1×1, με τουαλέτα χωρίς ηχομόνωση μπορεί να σκοτώσει τον ερωτισμό -και καταλαβαίνεις τους λόγους: ήχοι και οσμές. Μήπως να διαλέγατε κάτι άλλο;
 

Η παγίδα του σεξ

Eδώ υπάρχουν δύο σκέλη: (α) το ψυχολογικό και (β) το πρακτικό. Στο πρώτο κομμάτι, οι μεγάλες προσδοκίες μπορούν να φέρουν μεγάλες αποτυχίες όταν εισέρχεται ο παράγοντας κούραση στην εξίσωση. Ενώ στο δεύτερο, σε περίπτωση που ταξιδεύετε στο εξωτερικό, καλό είναι να πάτε με τα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Για παράδειγμα: λίγη περισσότερη τρυφερότητα στη Μέση Ανατολή μπορεί να σας βρει δεμένους με χειροπέδες για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

 

 

 
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!