Τα πράγματα που οι δυναμικές γυναίκες δεν κάνουν ποτέ σε μια σχέση

Τα πράγματα που οι δυναμικές γυναίκες δεν κάνουν ποτέ σε μια σχέση

Σε κάθε αρχή μίας σχέσης το ζευγάρι θέλει να είναι συνέχεια μαζί.  Στις περιπτώσεις όμως των  δυναμικών γυναικών η αδιάλειπτη επαφή πολλές φορές δεν είναι υποφερτή. Υπάρχουν λοιπόν κάποια χαρακτηριστικά και κινήσεις που προσδιορίζουν τέτοιου είδους προσωπικότητες και βάζουν τα δικά τους όρια.

Θέλουν να μένουν μόνες τους και να απολαμβάνουν χρόνο με τον εαυτό τους. Έχουν αρκετά πράγματα να κάνουν χωρίς το άλλο τους μισό. Περιποιούνται τον εαυτό τους ή κάνουν όλα όσα πιθανόν να μην ευχαριστούν και τον σύντροφό τους.

Δε συζούν πολύ εύκολα. Οι δυναμικές γυναίκες επιδιώκουν να έχουν το χώρο τους και δυσκολεύονται να μοιράζονται όλες τις καθημερινές τους στιγμές με το σύντροφό τους. Πιστεύουν πως το καλύτερο είναι να μένει ο καθένας στο σπίτι του και να βρίσκονται με το έτερο ήμισυ όταν το θέλουν.

Δεν στέλνουν άπειρα μηνύματα και δεν τηλεφωνούν απανωτά μέσα στη μέρα, ούτε περιμένουν κάτι τέτοιο από τον σύντροφό τους. Η επικοινωνία είναι η απαραίτητη χωρίς συνεχόμενες φιοριτούρες και γλυκόλογα.

Βγαίνουν με φίλους και περνάνε καλά, γιατί θεωρούν πως είναι απαραίτητο να μοιράζονται το χρόνο τους και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top