Τέσσερις συμβουλές για καλύτερο σεξ απο τους sex experts

Τέσσερις συμβουλές για καλύτερο σεξ απο τους sex experts

 

Οι sex experts αποκαλύπτουν τέσσερα μυστικά που θα κάνουν το sex με τον παρτενέρ σας καλύτερο.

Ποια είναι αυτά;

Τι ζητάς από μια ερωτική επαφή;

Αρχικά πριν από το σεξ θα πρέπει να αναρωτηθείς ποια είναι τα κίνητρά σου, προτείνει η θεραπεύτρια ζεύγους Dr. Daryl Johnson, LPC, PHD.

«Γιατί θέλεις να κάνεις σεξ με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τι ελπίζεις να πετύχεις;». Είναι μια βασική προϋπόθεση για να εκμεταλλευτείς όσο γίνεται περισσότερο την εμπειρία. Είτε το βασικό ζητούμενό σου είναι ο οργασμός είτε να ανανεώσεις τη σχέση σου είτε να δοκιμάσεις νέες στάσεις στο κρεβάτι – ή οπουδήποτε αλλού.

Δώσε έμφαση σε ότι απολαμβάνεις περισσότερο:

Προσπάθησε να απαλλαγείς από στερεότυπα του πώς πρέπει να είναι το σεξ. Η θεραπεύτρια γάμου, οικογένειας και σεξοθεραπεύτρια Shadeen Francis, LMFT σε συμβουλεύει, αντιθέτως, να εστιάσεις σε ό,τι απολαμβάνεις, «σε ό,τι σου εμπνέει αρκετή άνεση για να παίξεις και να πειραματιστείς». Φυσικά, θα χρειαστεί να λάβεις υπόψη σου και τις επιθυμίες του παρτενέρ σου.

Το λιπαντικό θα σου λύσει τα χέρια:

Μην περιμένεις να είσαι αρκετά ξεκούραστη, χαλαρή, στην ιδανική μέρα του κύκλου σου και οι συνθήκες φωτισμού και θερμοκρασίας να είναι τέλειες στο δωμάτιο. Ακόμα και αν δεν προηγηθεί η ερωτική διέγερση, μπορείς πάντα να επενδύσεις σε ένα καλό λιπαντικό, ώστε το σεξ να γίνει ακίνδυνο και, βέβαια, απολαυστικό. Μερικές φορές, τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Ίσως να μη σου ταιριάζει το ευκαιριακό σεξ:

Κάποιοι απολαμβάνουν τα one night stands, ενώ άλλοι δεν μπορούν να φανταστούν σεξ έξω από μια σχέση. Πάντως η θεραπεύτρια γάμου και οικογένειας Rabiia Ali, LMFT πιστεύει ότι η οικειότητα είναι απαραίτητη για μια αληθινά καλή εμπειρία σεξ. Είτε λοιπόν βρίσκεσαι σε σχέση με τον παρτενέρ σου είτε όχι, αν προσπαθήσεις να γνωρίσεις καλύτερα τόσο τις δικές σου όσο και τις δικές του ερωτικές ανάγκες, και τις ικανοποιήσεις, έχεις τη σεξουαλική ικανοποίηση στο τσεπάκι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top