Τι να κάνετε εάν ο σύντροφός σας είναι απόμακρος

Τι να κάνετε εάν ο σύντροφός σας είναι απόμακρος

 

Μια γυναίκα μπορεί να ανεχτεί και να υπομείνει πολλά από τα ελαττώματα του συντρόφου της αλλά το να είναι ψυχρός και απόμακρος είναι δύσκολο να το αποδεχτεί και να το διαχειριστεί. Τι γίνεται λοιπόν όταν μια γυναίκα έχει σχέση με έναν απόμακρο άντρα; 

Είναι πολύ πιθανό μια τέτοια στάση από την πλευρά του συντρόφου της να της δημιουργεί ανασφάλεια και να επιφέρει συχνές συγκρούσεις στην σχέση τους καθώς η ίδια προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποσπάσει την προσοχή του είτε σε συναισθηματικό είτε σε ερωτικό επίπεδο.

Υπάρχει λοιπόν τρόπος να αλλάξετε αυτή την κατάσταση και να βοηθήσετε τον σύντροφό σας να σας ανοίγεται χωρίς ντροπή; Φυσικά!

Πρώτα από όλα να έχετε κατά νου ότι οι άνδρες συχνά νιώθουν ντροπή να ανοιχτούν και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Το πιο σημαντικό είναι να ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να είναι ευάλωτος και να ανταποκρίνεστε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη όταν σας εκφράζεται, χωρίς να τον κρίνετε. Αυτό που θέλει ο καθένας μας άλλωστε σε μια σχέση είναι να μας καταλαβαίνουν και να μας αγαπάνε γι’ αυτό που είμαστε.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σε μια σχέση είναι ότι αυτή  περιστρέφεται γύρω από την επικοινωνία. Οι άντρες βλέπουν τις γυναίκες ως περίπλοκα πλάσματα που μιλάνε διαφορετική γλώσσα, και οι γυναίκες δεν θυμούνται την τελευταία φορά που είχαν μια κανονική συζήτηση με τον σύντροφό τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top