Το μυστικό για τέλειο σεξ δεν βρίσκεται στα εσώρουχά σου

Το μυστικό για τέλειο σεξ δεν βρίσκεται στα εσώρουχά σου
Εκατοντάδες επιστημονικές έρευνες και άρθρα που στοχεύουν στην ανακάλυψη του «μυστικού» για το τέλειο σεξ έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς, με τις γυναίκες κυρίως να ακολουθούν τυφλά τις συμβουλές των ειδικών.

Από τα «καυτά» εσώρουχα και τις ερωτικές φαντασιώσεις, στα ταξίδια για την αλλαγή παραστάσεων, ψυχολόγοι και σεξολόγοι έχουν μοιραστεί τα δικά τους «πιστεύω» για μια υγιή και, έντονη και περιπετειώδη σεξουαλική ζωή, με τα ζευγάρια που παραδέχονται πως κάτι δεν πάει καλά στο σεξουαλικό κομμάτι να είναι πολλά.

Νέα έρευνα έχει να επιβεβαιώσει πως πράγματι κάτι κάνουμε λάθος. Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν οι ερευνητές Daniel Carlson, Amanda Miller και Sharon Sassler στο αμερικανικό Marie Claire η μαγική συνταγή του σεξ περιλαμβάνει… δουλειές του σπιτιού από κοινού.Με άλλα λόγια, δίκαιη κατανομή εργασίας όσον αφορά στις δουλειές που απαιτούνται σε ένα σπίτι: Από το ξεσκόνισμα και το σφουγγάρισμα μέχρι το μαγείρεμα και την επίσκεψη στο super market.

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, τα ζευγάρια που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού έχουν την τάση να απολαμβάνουν περισσότερο τις ιδιωτικές τους στιγμές και να τολμούν να πουν «ναι» ακόμα και στις μεγαλύτερες σεξουαλικές προκλήσεις.

Ενδεικτικό της όλης κατάστασης αποτελεί το γεγονός πως τα αρσενικά που συμμετείχαν στην έρευνα, υποστήριξαν πως η επίσκεψη στο super market μαζί με τη σύζυγό τους, τους χαρίζει μεγαλύτερη συναισθηματική και σεξουαλική απόλαυση μέσα στη σχέση.

Να που τελικά η όψη ενός άνδρα να πλένει πιάτα μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο διεγερτική για μία γυναίκα από ό,τι είχαμε τολμήσει ποτέ να φανταστούμε…
Scroll To Top