Ζευγάρια: Τι μπορείτε να κάνετε όσο βρίσκεστε σε καραντίνα

Ζευγάρια: Τι μπορείτε να κάνετε όσο βρίσκεστε σε καραντίνα


Αυτές τις μέρες που βρισκόμαστε όλοι σε καραντίνα, είναι γεγονός πως οι σχέσεις μας δοκιμάζονται γιατί περνάμε πολύ περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Ειδικοί σε θέματα σχέσεων μας αποκαλύπτουν το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσουμε για να έρθουμε πιο κοντά με τον καλό μας.

1. Σχεδιάστε μαζί τον χρόνο σας ως ζευγάρι και βρείτε τι θα κάνετε με τον ελεύθερο χρόνο σας.

2. Βρείτε δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν και τους δύο, περπατήστε στη γειτονιά μακριά από τον κόσμο, ακούστε χαλαρωτική μουσική, δείτε ταινίες, διαβάστε, ζωγραφίστε, σχεδιάστε.

3. Ξεκινήστε κάποιο κοινό hobby ή παιχνίδι online. Μπορείτε να παίζετε μαζί ή ανταγωνιστικά, μπορείτε να μάθετε μια νέα γλώσσα ή καινούριες συνταγές.

4. Βάλτε πρόγραμμα γυμναστικής συγκεκριμένες μέρες και ώρες της εβδομάδας και τηρήστε το με ευλάβεια.

Προσοχή! Σεβαστείτε ο ένας τον χρόνο του άλλου και προσπαθήστε να περνάτε κάποιες ώρες της ημέρας κάνοντας διαφορετικά πράγματα ώστε να ανανεώνεται η σχέση σας και να μην βαριέστε.

Όσον αφορά τις δουλειές του σπιτιού θα πρέπει να τις μοιράσετε δίκαια ανάλογα με το τι αρέσει στον καθένα να κάνει περισσότερο. Αν για παράδειγμα υπάρχει μια δουλειά που ο σύντροφός σας απεχθάνεται μπορείτε να την αναλάβετε εσείς και να του ζητήσετε να κάνει το ίδιο με κάποια δουλειά που εσείς δεν αντέχετε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

 

Scroll To Top