Το τέλειο παιδικό δωμάτιο

Το τέλειο παιδικό δωμάτιο

Η προετοιμασία του παιδικού δωματίου είναι μία απίστευτα καλή ευκαιρία για να δημιουργήσετε. Αφήστε, λοιπόν, τη φαντασία σας ελεύθερη και πάρτε το ρόλο του διακοσμητή εσωτερικών χώρων. Εμείς, απλά, σας δίνουμε κάποιες χρηστικές συμβουλές, σύμφωνα με το mother.gr.

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ Αποφασίστε τι θέμα θα έχει το δωμάτιο του παιδιού σας. Διάστημα, αθλητισμός, μοντέρνο, παραδοσιακό, ό,τι και να επιλέξετε θα περιορίσει τους προβληματισμούς σας.

ΓΕΝΟΣ Και αυτό πρέπει να το επιλέξετε. Θα κάνετε ένα αγορίστικο δωμάτιο, ένα κοριτσίστικο ή ένα unisex; Σε περιόδους οικονομικής κρίσης, οι περισσότεροι καταλήγουν στην τρίτη επιλογή, ώστε να έχουν τη δυνατότητα στο ίδιο δωμάτιο να «φιλοξενήσουν» και το επόμενο παιδί (αγνώστου φύλου). Unisex θα είναι και το δωμάτιο όσων επιλέγουν να μάθουν το γένος του παιδιού με τη γέννησή του.

ΠΡΟΝΟΗΣΤΕ  Να έχετε στο μυαλό σας τις ανάγκες, που θα καλύψετε με αυτό το δωμάτιο, όχι μόνο τους πρώτους μήνες ζωής του παιδιού σας, αλλά τα πρώτα χρόνια. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με ευκολία θα πρέπει να προσαρμόζεται το δωμάτιο στην ηλικία του. Τα έπιπλα να αλλάζουν θέση, να υπάρχει χώρος να προστεθούν άλλα. Πολλοί επιλέγουν κούνια-κρεβάτι, που μετατρέπονται εύκολα από βρεφικά σε παιδικά κλπ.

ΣΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΑΣ Επειδή αρχικά θα περνάτε πολλές ώρες κι εσείς σε αυτό το δωμάτιο, καλό είναι να ταιριάζει με το γούστο σας, τα θέλω σας, τα χόμπι σας. Είστε του βουνού; Είστε της θάλασσας; Προσαρμόστε κάποιες γωνίες του δωματίου ή και ολόκληρο στις επιθυμίες σας, ώστε να το χαίρεστε όταν θα είστε εκεί.

Scroll To Top