4 λόγοι που η αδερφή σου είναι ξεχωριστή για εσένα

 4 λόγοι που η αδερφή σου είναι ξεχωριστή για εσένα
Αν μεγάλωσες με μια αδελφή, τότε μπορείς να πεις ότι έχεις μια ιδιαίτερη σχέση μαζί της. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μόνο η αδελφή σου μπορεί να καταλάβει, όπως για παράδειγμα ένα μυστικό που θα φύλαγε σε όλη της τη ζωή ή ένα ανέκδοτο που μόνο αυτή θα καταλάβαινε.

Ποιοι είναι όμως οι ξεχωριστοί δεσμοί που έχεις με την αδελφή σου; Νομίζω ότι ένας από τους πιο σημαντικούς δεσμούς είναι ότι η αδελφή σου είναι και η καλύτερη σου φίλη.

Δες παρακάτω τι ακριβώς σας συνδέει...

Έχετε μάθει πολλά η μία από την άλλη

Μαθαίνεις πολλά πράγματα από διάφορους ανθρώπους στη ζωή σου, αλλά μερικές φορές η αδελφή σου μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για εσένα και να δοκιμάσεις να κάνεις καινούρια πράγματα ή να δεις τη ζωή με άλλη ματιά.

Μπορείς να μάθεις τόσα πολλά πράγματα από αυτήν κάθε μέρα είτε είναι μεγαλύτερη, είτε μικρότερη από εσένα. Μπορείς να μάθεις να μαγειρεύεις, να έχεις αυτοπεποίθηση, να έχεις κάποιον να σε παρηγορήσει ή να σου φτιάξει τη διάθεση αν είσαι πεσμένη, αλλά μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να μάθεις από τα λάθη σου και τις επιτυχίες σου.

Εμένα, πάντως, η αδελφή μου με έμαθε πώς να συμπεριφέρομαι στους άλλους ανθρώπους. Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται περίεργο όταν τους λέω ότι η μικρή μου αδελφή αποτελεί πρότυπο για εμένα, αλλά ο τρόπος που συμπεριφέρεται στους ανθρώπους, το ότι ακούει τα προβλήματά τους και σταματάει ό,τι κάνει για να τους βοηθήσει, είναι αξιοσημείωτος.

Μπορείτε να βοηθήσετε η μία την άλλη σε δύσκολες στιγμές

Μπορεί να μην είχες εύκολη παιδική ηλικία (και να είχες πολλές συγκρούσεις μαζί της), αλλά σίγουρα κατάφερνες να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις όταν τις αντιμετώπιζες μαζί με την αδελφή σου, όπως για παράδειγμα ένα επίπονο χωρισμό.

Μπορεί επίσης να αποτελεί πηγή δύναμης για εσένα και να σε υποστηρίζει σε δύσκολες καταστάσεις, ακόμη και τώρα που έχεις μεγαλώσει.Θα μοιράζεστε πάντα αξέχαστες αναμνήσεις

Έχει πλάκα να θυμάσαι όλες εκείνες τις ωραίες στιγμές που έχεις περάσει με την αδελφή σου. Και παρ'όλο που έχεις σίγουρα μαλώσει άπειρες φορές μαζί της, κρατάς αυτές τις αναμνήσεις μέσα σου επειδή σου υπενθυμίζουν πόσο περίπλοκη είναι η σχέση σας.

Όταν αποφάσισα να κάνω το πρώτο μου ταξίδι στην Ευρώπη, είχα πάρει και την αδελφή μου μαζί, αν και ήταν μόνο 15 χρονών. Μαζί της όμως είχα την ευκαιρία να γνωρίσω καινούρια μέρη και να δημιουργήσω ακόμη περισσότερες αναμνήσεις, καθώς ήμασταν μόνο οι δυο μας.

Από τότε είχα την τύχη να ταξιδέψω πολλές φορές μαζί της και ακόμη και τώρα είμαι ένα από τα πρώτα άτομα που θα ζητήσει να τη συνοδεύσουν στα ταξίδια της.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, όσους καυγάδες και να είχες μαζί της, δε νομίζω πως μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου μακριά της.

Βρίσκεται δίπλα σου σε όλες τις φάσεις της ζωής σου

Μπορεί να μαλώνεις συνέχεια με την αδελφή σου, αλλά είμαστε σίγουροι πως όταν ηρεμούν τα πράγματα, δεν υπάρχει κάποιο άλλο άτομο με το οποίο θα ήθελες να περάσεις την ώρα σου. Ίσως πάλι να μη σε υποστηρίζει κάθε φορά στις αποφάσεις ή στις επιλογές σου, αλλά είναι ένα άτομο που θα έχεις πάντα στην καρδιά σου.

Πολλές φορές μπορεί να έρχεστε σε σύγκρουση μεταξύ σας, άλλα όπως και να έχουν τα πράγματα δε νομίζουμε πως θα σε αφήσει μόνη σου όταν περνάς κάποια δυσκολία, ούτε και όταν έχεις πετύχει κάτι.

Αν, λοιπόν, έχεις κι εσύ μια αδελφή, είτε αυτή είναι μικρότερη είτε είναι μεγαλύτερη από εσένα, θα σε συμβουλεύαμε να εκτιμήσεις το γεγονός ότι υπάρχει στη ζωή σου γιατί είναι η μοναδική φίλη που θα βρίσκεται δίπλα σου συνέχεια σε ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις στη ζωή σου.
Scroll To Top