Οι προϋποθέσεις για δημόσιο θηλασμό

Οι προϋποθέσεις για δημόσιο θηλασμό
Είναι εν πολλοίς ένα θέμα ταμπού και αγχώνει και μόνο στη σκέψη την πλειοψηφία των μαμάδων. Επειδή όμως μπορεί να χρειαστεί να θηλάσετε δημόσια, φροντίστε τουλάχιστον να γίνει όπως πρέπει:

Αν θέλετε να νιώσετε όσο γίνεται λιγότερο άβολα, καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας 2-3 σημεία που θα κινηθείτε προσεχώς και εξασφαλίζουν τις κατάλληλες δυνατές συγκυρίες για δημόσιο θηλασμό.

Αν πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά, θα ήταν ιδανικό να έχετε μαζί σας παρέα ένα δικό σας άνθρωπο, ώστε να νιώσετε λίγο πιο χαλαρά και άνετα.

Φροντίστε να φοράτε μπλουζάκια ή οτιδήποτε άλλο που να δίνει εύκολη πρόσβαση του μωρού στο στήθος σας και σε εσάς τη δυνατότητα να ντυθείτε τάχιστα όταν τελειώσει η διαδικασία.

Για ακόμα καλύτερη κάλυψη θα μπορούσατε να πάρετε μαζί σας μια λεπτή κουβέρτα, την οποία όταν έρθει η ώρα του θηλασμού θα περάσετε από τους ώμους σας και θα καλύψετε το μωρό.

Και βέβαια αν για οποιονδήποτε λόγο συνεχίζετε να νιώθετε αμήχανα ή, ακόμα χειρότερα, βλέπετε συνεχώς αδιάκριτα βλέμματα πάνω σας, διακόψτε προσωρινά το θηλασμό και μεταβείτε κάπου αλλού.

Πηγή: mother.gr
Scroll To Top