Ιδέες για να περάσει το παιδί σας ευχάριστα την μέρα στο σπίτι την περίοδο των διακοπών

Ιδέες για να περάσει το παιδί σας ευχάριστα την μέρα στο σπίτι την περίοδο των διακοπών

Την περίοδο των διακοπών, όταν τα παιδιά δεν έχουν σχολείο κι έχουν βαρεθεί να κάνουν βουτιές στη θάλασσα αναζητάς τρόπους για να κάνεις την ημέρα του πιο ευχάριστη στο σπίτι; Τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο! Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις με το παιδί σου για να περάσετε ευχάριστα τις θερινές σας ημέρες στο σπίτι.

– Άφησε το να διακοσμήσει το δωμάτιο του και το μπαλκόνι. Σε ύφος που να θυμίζει θάλασσα και ήλιο. Τι θα έλεγες, λοιπόν, φέτος τη διακόσμηση του τραπεζιού να την αναλάβει το μικρό σου; Έτσι, θα περάσει δημιουργικά μία από τις μέρες του. Και μόλις ολοκληρωθεί το balcony decor, σειρά έχει το δωμάτιο του.

– Τα παιδιά λατρεύουν την κηπουρική. Το καλοκαίρι λοιπόν είναι η καλύτερη περίοδος για να φυτέψει το δικό του φυτό σε ένα γλαστράκι.

– Ώρα να φτιάξετε το δικό σας παγωτό. Κανένα μικρό παιδάκι δεν μπορεί να αντισταθεί σε μία μπάλα παγωτού ή σε μία γρανίτα από καλοκαιρινά φρούτα.  

 Εμείς σας προτείνουμε να μπείτε μαζί στην κουζίνα και να φτιάξετε το πιο νόστιμο παγωτό σοκολάτας! Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ.

– Ζωγραφική! Μήπως αντί για μπλοκ ακουαρέλας, να μαζέψεις μερικές πέτρες από την παραλία να προμηθευτείς μία χρωματιστή παλέτα και να αφήσεις το μικρό σου να τις ζωγραφίσει;

– Το μπαλκόνι σου χωράει μία μικρή σκηνή; Αν ναι, τότε είσαι πολύ τυχερή. Μπορεί φέτος να μην κατάφερες να στείλεις το παιδί σου στην κατασκήνωση, ίσως, όμως, μία απλή σκηνή αρκεί, για να του δημιουργήσει τα ίδια συναισθήματα. Εκεί μπορεί να τρώει το σνακ του αλλά και να διαβάζει ένα βιβλίο.

– Αυτή η περίοδος είναι ότι πρέπει για να δείτε μαζί παιδικές ταινίες και να φτιάξετε σπιτικό ποπ κορν.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top