Καλοκαιρινές δραστηριότητες για τα παιδιά

Καλοκαιρινές δραστηριότητες για τα παιδιά

 


Σε λίγες μέρες έρχεται και επίσημα το καλοκαίρι και τώρα που έχουν κλείσει τα σχολεία, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να απασχολήσετε τα παιδιά σας. Συγκεντρώσαμε καλοκαιρινές, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες με τις οποίες μπορούν να απασχοληθούν τα παιδιά και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, ώστε να έχουν ένα αξέχαστο, χαρούμενο καλοκαίρι και να εκτονώσουν την ενέργειά τους.

Πικ νικ στην εξοχή.

 

 

 

Το πικ νικ είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια και χαρίζει στα μικρά παιδιά αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού και ελευθερίας. Οργανώστε ένα πικ νικ για όλους σας και διαλέξτε μία περιοχή που δεν είναι επικίνδυνη, αλλά προσφέρεται για όμορφες οικογενειακές στιγμές.

 

 

 


Ραντεβού με την τέχνη.

Γιατί να μην αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών για να τα φέρετε πιο κοντά στην τέχνη; Μπείτε στις ιστοσελίδες μουσείων της πόλης σας και κάντε μία σχετική έρευνα για να προγραμματίσετε τις επισκέψεις σας. Οι επισκέψεις σε μουσεία, εκθέσεις και σε θεατρικές παραστάσεις, ψυχαγωγούν τα παιδιά και αποτελούν ταυτόχρονα μία μορφή εκπαιδευτικής εκδρομής.


Παιχνίδι με πειράματα.

 

 

Μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε εύκολα πειράματα στο διαδίκτυο που μπορείτε να κάνετε μαζί με τα παιδιά σας. Με τα πειράματα θα κρατήσετε το ενδιαφέρον των παιδιών και παράλληλα θα τα βοηθήσετε να έχουν περισσότερη επαφή με τις επιστήμες. Δύο σε ένα: και διασκέδαση και απόκτηση γνώσεων.

 

 

 
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
Scroll To Top