Πέντε άλση που μπορείτε να επισκεφθείτε με τα παιδιά σας στην Αθήνα!

Πέντε άλση που μπορείτε να επισκεφθείτε με τα παιδιά σας στην Αθήνα!

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και η θερμοκρασία έχει ανέβει κατακόρυφα.

Εκτός από τη θάλασσα μπορείτε να απολαύσετε και έναν περίπατο στα άλση και τις καταπράσινες εκτάσεις, που υπάρχουν στην Αθήνα.

Παρακάτω θα δείτε λοιπόν τους μεγαλύτερους πράσινους χώρους, που περιμένουν να δώσουν «οξυγόνο» σε εσένα και την οικογένεια σου.


Άλσος Βεΐκου (Γαλάτσι)

Μέρος ιδανικό για όλο το χρόνο και για οποιαδήποτε έξοδο από το γκρι της καθημερινότητας. Οι φυλλώδεις του εκτάσεις και τα μονοπάτια του είναι έτοιμα να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους, που θέλουν να «αδράξουν» την ημέρα τους. Τα παιδιά θα τρέξουν και εσύ και ο μπαμπάς θα απολαύσετε έναν χαλαρό περίπατο.

Πρώην Βασιλικά Ανάκτορα Τατοΐου

Τι καλύτερο από ένα οικογενειακό πικ – νικ, στο μέρος που η βασιλική οικογένεια ευημερούσε; Ο ανακαινισμένος χώρος και η πολυτέλεια που αποπνέει ο αέρας είναι η ιδανική επιλογή για μία σύντομη απόδραση μέσα στην ίδια την πόλη. Μην ξεχάσεις ένα μπουκάλι με παγωμένο νερό ή λεμονάδα.

 

Πεντέλη

Αν θες να δροσιστείς, τότε το συγκεκριμένο βουνό είναι το ιδανικό για εσένα. Μία βόλτα θα σας αναζωογονήσει και θα ρίξει τη θερμοκρασία του σώματος σας, καθώς πόση ζέστη να αντέξετε και εσείς; Αν βγείτε μετά το απόγευμα, μην περιοριστείτε στα κοντομάνικα, καθώς το μικρό σου είναι πολύ πιθανόν να κρυώσει. Ζακέτα να πάρεις, λοιπόν…

Άλσος Συγγρού (Μαρούσι)

Ήλιος, ατελείωτο πράσινο και φως: Κέφια έχει ο Θεός (και ο καιρός). Τα πλακόστρωτα μονοπάτια είναι ιδανικά για περπάτημα, ενώ, αν το μικρό σου λατρεύει το ποδήλατο, ο ανακαινισμένος και ορθά κατασκευασμένος ποδηλατόδρομος, τον περιμένει!

Λόφος Φιλοπάππου

Τελευταίος, αλλά καθόλου καταϊδρωμένος, ο πιο δημοφιλής προορισμός εντάσσεται και αυτός στα must της λίστας σου. Κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης και με την Αθήνα να απλώνεται στα πόδια σας, ο λόφος στο κέντρο της πόλης μετατρέπεται στην πιο όμορφη εξόρμηση.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top