«Η μόδα βάζει στόχο τον καρκίνο του στήθους»: Οι celebrities φωτογραφίζονται φορώντας το μπλουζάκι του «Στόχου»

«Η μόδα βάζει στόχο τον καρκίνο του στήθους»: Οι celebrities φωτογραφίζονται φορώντας το μπλουζάκι του «Στόχου»

Η διεθνής εκστρατεία «Η μόδα βάζει στόχο τον καρκίνο του στήθους»  έγινε γνωστή από τα μπλουζάκια με σήμα τον «Στόχο» και πραγματοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 17 χρόνια έχοντας υλοποιήσει πολλά προγράμματα πρόληψης αλλά και παροχής δωρεάν προληπτικών εξετάσεων σε περισσότερες από 28.000 γυναίκες.

Σήμερα διαπιστώνουμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών συνεχίζει να αγνοεί την αναγκαιότητα των προληπτικών εξετάσεων.

Για την εκπαίδευση των νεώτερων ηλικιών νεότερες και για την αφύπνιση των μεγαλυτέρων δημιουργήθηκε ένα βίντεο με τίτλο «Βάλτε και εσείς Στόχο την πρόληψη» όπου οι Ολυμπιονίκες και καταξιωμένοι ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συμβάλλουν στην εκστρατεία της έγκαιρης πρόληψης.

Για την καμπάνια του 2018, φορώντας το διάσημο μπλουζάκι του «Στόχου» φωτογραφήθηκαν οι: Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Ναυπλιώτου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Κατερίνα Λέχου, Άννα Κορακάκη, Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση. Την καμπάνια επιμελήθηκε ο γνωστός φωτογράφος Τάκης Διαμαντόπουλος, θερμός υποστηρικτής της εν λόγω δράσης.

Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές!


Scroll To Top