Τελικά τα σουτιέν προκαλούν χαλάρωση στήθους;

Τελικά τα σουτιέν προκαλούν χαλάρωση στήθους;

 

Πριν από λίγα χρόνια, σύμφωνα με μια έρευνα του Jean-Denis Rouillon, οι γυναίκες που φορούσαν σουτιέν είχαν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν χαλαρά στήθη. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη σχετικά με αυτήν τη μελέτη.

Μελέτες που δεν έχουν δημοσιευτεί σε ιατρικά περιοδικά με κριτές θεωρούνται λιγότερο αξιόπιστες. Δεν έχουν ελεγχθεί από άλλους ειδικούς στον τομέα για να βεβαιωθούν ότι τα αποτελέσματα είναι ακριβή.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι από τις γυναίκες που πήραν συνέντευξη, ο αριθμός των οποίων κυμάνθηκε από 100 σε πάνω από 300, ανάλογα με το μέσο ενημέρωσης που ανέφερε την ιστορία, ήταν όλες κάτω των 35 ετών.

Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες από αυτές μάλλον δεν είχαν αρχίσει να βιώνουν τη φυσική απώλεια κολλαγόνου και ελαστικότητας του δέρματος που έρχεται με την ηλικία. Η μελέτη επίσης δεν φάνηκε να παρακολουθεί αυτές τις γυναίκες με την πάροδο του χρόνου για να δει αν ο ιστός του μαστού είχε αλλάξει από την πρώτη τους συνέντευξη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top