Η Halle Berry στα 53 της δείχνει πιο όμορφη και γοητευτική από ποτέ. Η διάσημη ηθοποιός φροντίζει το σώμα της και γυμνάζεται εντατικά προκειμένου να διατηρεί μια καλλίγραμμη σιλουέτα με αποτέλεσμα να δείχνει πολύ νεότερη από την ηλικία της.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός και ο προσωπικός της γυμναστής, Peter Lee Thomas, μέσα από τα social media μας έδειξαν τρεις ασκήσεις για να «ξυπνήσουν δικεφάλους, τρικεφάλους και ώμους» χρησιμοποιώντας μόνο το βάρος του σώματός .

Στην πρώτη άσκηση, στέκονται όρθιοι, με ανοιχτά τα πόδια στο ύψος των ώμων και κάνουν μικρούς κύκλους με τα χέρια τους, περιστρέφοντάς τα μπρος και πίσω.

Στη δεύτερη, με λυγισμένα τα πόδια, κολλημένους αστραγάλους και έχοντας σκύψει προς τα μπρος, «πετούν» ανοίγοντας και κλείνοντας τα χέρια. Την ίδια παρόμοια κίνηση, κάνουμε όταν τραβάμε βάρος σε όργανο γυμναστηρίου.

Στην τρίτη, βλέπουμε μία πλειομετρική άσκηση: Κάνουν κάθισμα, ακουμπούν τα χέρια τους στο έδαφος και μετά με τα χέρια τους μετατρέπουν το κάθισμα σε πήδημα, με το σώμα να καταλήγει σε κάθετη στάση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!