Αναζητάς τρόπους για να γυμνάσεις του πλάγιους κοιλιακούς και να μειώσεις το λίπος από την περιφέρεια της κοιλιάς μια ανάσα πριν από την παραλία;

Κανένα πρόβλημα! Οι παρακάτω καύσεις θα γίνουν ο σύμμαχός σου για το καλοκαίρι.

Side Plank

Ξαπλώστε στο πλάι, με τον ένα πήχη σας να ακουμπάει στο έδαφος και τα πόδια σας τεντωμένα το ένα πάνω στο άλλο, έτσι ώστε το σώμα σας να σχηματίζει μια ευθεία. Προσοχή, ο αγκώνας σας θα πρέπει να βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον ώμο σας. Ενεργοποιώντας το κέντρο και κρατώντας τον κορμό, κράτησε αυτή την θέση όσο περισσότερο μπορείτε. Εκτέλεσε 2-3 σετ των 30 δευτερολέπτων από κάθε πλευρά.

 

Russian Twist

Καθίστε στο πάτωμα με τα πόδια σας λυγισμένα σε επαφή με το έδαφος. Ανασήκωσε τα από το έδαφος ελαφρά καθώς εκτελείτε την άσκηση. Τεντώστε τα χέρια σας μπροστά από το στήθος, ώστε να είναι ενωμένα και γείρετε ελαφρά τον κορμό σας προς τα πίσω σχηματίζοντας γωνία περίπου 45 μοιρών με το έδαφος. Στρίψτε τον κορμό σας προς τα δεξιά και μετά προς τα αριστερά και πραγματοποιήστε 2-3 σετ των 10-15 επαναλήψεων.

 

Bicycle crunch

Είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις που ενεργοποιεί πλάγιους αλλά και τους κάτω κοιλιακούς. Ξαπλώστε στο ματ σας με ευθεία πλάτη και ποδηλατήστε γυρίζοντας τον κορμό σας κάθε φορά δεξιά και αριστερά ( αριστερό πόδι δεξί χέρι και το αντίθετο).

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!