Οι καλοσχηματισμένοι και γυμνασμένοι γλουτοί  θα τραβάνε πάντα τα αντρικά βλέμματα.
Άλλωστε δεν είναι λίγες οι celebrities που έγιναν γνωστές  για τους εντυπωσιακούς γλουτούς τους όπως η Jeniffer Lopez και η Kim Kardasian. Αν θέλεις να αποκτήσεις τα sexy οπίσθια που πάντα ονειρευόσουν, δοκίμασε αυτές τις 3 ασκήσεις που μπορείς να εκτελέσεις μόνη σου στο σπίτι σου χωρίς εξοπλισμό.

Donkey kicks
Τα donkey kicks ή στα ελληνικά, κλοτσιές γαϊδάρου είναι μία άσκηση γυμνάζει κοιλιακούς, γλουτούς και δικεφάλους ποδιών.
Για να εκτελέσεις την άσκηση γονατίζεις στο πάτωμα με στήριξη στους πήχεις. Τα χέρια πρέπει να βρίσκονται στο άνοιγμα των ώμων και τα πόδια στο άνοιγμα των γοφών. Όπως βρίσκεσαι σε αυτή την πόζα ανασήκωσε το ανασήκωσε το ένα πόδι λυγισμένο με το πέλμα να κοιτάζει προς το ταβάνι. Επέστρεψε στην αρχική θέση και επανέλαβε για το άλλο πόδι.

 

Squats

Τα squats ή αλλίως καθίσματα είναι μία άσκηση που  γυμνάζει κοιλιακούς, γλουτούς, τετρακεφάλους, δικεφάλους ποδιών.
Για την εκτέλεση αυτής της άσκησης ξεκινάς έχοντας τα πόδια σου ελαφρώς λυγισμένα, σε άνοιγμα λίγο μεγαλύτερο από το άνοιγμα των ώμων και τις μύτες των ποδιών στραμμένες προς τα έξω. Ξεκίνα κατεβαίνοντας προς τα κάτω όπως την κίνηση που θα έκανες για να καθίσεις σε μία καρέκλα, φροντίζοντας τα γόνατα να μην ξεπερνούν τις μύτες των ποδιών. Για καλύτερη ισορροπία μπορείς να απλώσεις τα χέρια σου παράλληλα με το έδαφος.

Single-leg glute bridge
Η άσκηση single-leg glute bridge δηλαδή γέφυρα με ανύψωση ποδιού, γυμνάζει τα ισχία, τους γλουτούς και τους κοιλιακούς.
Για να την εκτελέσεις, ξάπλωσε ανάσκελα με τα γόνατά σου λυγισμένα, τα πόδια επίπεδα, με τα χέρια στο πλάι και τις παλάμες στραμμένες προς τα κάτω. Από αυτήν την θέση, με το ένα πόδι σηκωμένο, ελαφρώς λυγισμένο με το πέλμα να κοιτάζει προς το ταβάνι, ανασήκωσε τους γοφούς σου από το πάτωμα μέχρι τα γόνατα. Επανάλαβε την άσκηση και με το άλλο πόδι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!