Μια ανάσα πριν από το καλοκαίρι και  τα περιττά κιλά δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τα χοντρά πουλόβερ και τα χοντρά μπουφάν.

Για να φορέσουμε και φέτος ότι επιτάσσει η μόδα και να βγούμε με αυτοπεποίθηση στην παραλία το μόνο πoυ έχουμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε τα παρακάτω tips.

1. Μειώστε το αλάτι

Πρέπει να μειώσετε το αλάτι ή ακόμη καλύτερα να το αποσύρετε εντελώς από τη διατροφή σας καθώς περιέχει νάτριο που δεσμεύει και κατακρατεί το υγρά στο σώμα κι έτσι προκαλείται έντονο φούσκωμα στην περιοχή της κοιλιάς.

2. Αποφύγετε το αλκοόλ

Οι υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, αφυδατώνουν τον οργανισμό και προκαλούν φούσκωμα.  Προτιμήστε να καταναλώσετε ένα ποτήρι κρασί το οποίο είναι πιο «αθώο» όσον αφορά στα φουσκώματα.

3. Καταναλώστε πολύ νερό

Πίνοντας 8 ποτήρια νερό την ημέρα, κρατάτε το σώμα σας ενυδατωμένο και σας βοηθάει να κάνετε εξυπνότερες διατροφικές επιλογές.

4. Ασκηθείτε

Δέκα λεπτά την ημέρα κάντε μερικά σετ κοιλιακών που θα βοηθήσουν τους μύες της κοιλιάς να είναι γυμνασμένοι και το λίπος θα καίεται αυτόματα.

Κάντε  like  στη σελίδα μας στο  Facebook  και ακολουθήστε μας στο  Instagram  γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!