Πρόκειται για μια από τις διασημότερες και πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία ως σχεδιάστρια ρούχων.

Ο λόγος για τη Victoria Beckham, η οποία είναι γνωστό πως προσέχει πολύ τη διατροφή της, και γυμνάζεται αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα για να διατηρήσει τη σιλουέτα της.

Η Amelia Freer, μία από τις καλύτερες διατροφολόγους στη Βρετανία, η οποία έχει δουλέψει με τη Victoria Beckham εστιάζει σε μια πιο «θετική διατροφή», που δίνει βάση στο μυαλό και την ψυχή, εκτός από το σώμα. 

Παρακάτω βρείτε τα 5 κορυφαία tips της Freer για ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής στο lockdown και γενικά: 

Επικεντρωθείτε σε φαγητά με υψηλό δείκτη διατροφικής αξίας

Αν υπάρχει ένα πράγμα το οποίο θα αλλάξει καθοριστικά την υγεία μας είναι η αύξηση των τροφών που είναι πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, πρωτεΐνη και ιχνοστοιχεία. Μην αμελείτε ποτέ τα φρούτα, τα λαχανικά, τους ξηρούς καρπούς, τα υγιεινά λιπαρά, το νερό και την πρωτεΐνη και θα δείτε ουσιαστική διαφορά στο σώμα σας. 

Διατηρήστε ισορροπίες

Είναι σημαντικό να θυμάστε πως η σωστή διατροφή απαιτεί ισορροπία. Ξεκινήστε την ημέρα σας με φρούτα, το μεσημέρι περάστε στην πρωτεΐνη και τα λαχανικά – μπορείτε να προσθέσετε και υγιεινά λιπαρά, όπως λάδι και αβοκάντο ή υδατάνθρακες, όπως μαύρο ψωμί και ζυμαρικά ή γλυκοπατάτες – και για σνακ προτιμήστε γιαούρτι, κάποιο χυμό ή ξηρούς καρπούς.

Το φαγητό είναι απόλαυση

Το καλό φαγητό είναι μια από τις πιο αγνές απολαύσεις που έχουμε ως άνθρωποι, και αν μάθουμε να το διαχειριζόμαστε σωστά θα πάρουμε το μεγαλύτερο δυνατό που μπορούμε από αυτό. Μαγειρέψτε με φίλους, πειραματιστείτε με νέα υλικά και συνταγές και βρείτε αυτά που λειτουργούν καλύτερα για εσάς, ώστε να αποφύγετε τις στερήσεις ή τις ενοχές.Η σωστή διατροφή λειτουργεί συμπληρωματικά

Πολλές φορές μια ολόσωστη διατροφή δεν αρκεί για να νιώσουμε πλήρεις. Δ
ώστε έμφαση σε ό,τι σας κάνει χαρούμενους και ολοκληρωμένους και δείτε το φαγητό σαν κάτι συμπληρωματικό.

Σκεφτείτε τη βιωσιμότητα

Η υγεία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υγεία του πλανήτη μας, καθώς οι τροφικές αλυσίδες, η χλωρίδα και η πανίδα επηρεάζονται από τις διατροφικές μας συνήθειες. Έτσι, σε μια προσπάθεια να προστατέψουμε το περιβάλλον που μας φιλοξενεί, ας επιδιώξουμε την εποχική κατανάλωση τροφών και την ενίσχυση των τοπικών προϊόντων για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!