Η Cameron Diaz είναι μια από τις πιο γυμνασμένες γυναίκες στον κόσμο. Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της η διάσημη ηθοποιός πίνει πολύ νερό, τρώει φρέσκες, οργανικές τροφές σιγά σιγά και μασώντας πολύ καλά για να μην το παρακάνει με το φαγητό.

Σε ό,τι αφορά τη γυμναστική της κάνει τα εξής:

Γυμνάζει τους κοιλιακούς της

Plank Push-Ups: Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας και μείνε σε αυτήν ακουμπώντας τους αγκώνες σου στο έδαφος. Μετακινώντας μια παλάμη κάθε φορά έλα στη στάση του push-up. Έπειτα επέστρεψε και πάλι στη στάση της σανίδας.

Rev it Up: Για να κάνεις αυτή την άσκηση θα χρειαστείς μια μπάλα γυμναστικής ή μια απλή μπάλα (η μπάλα γυμναστικής κάνει καλύτερη δουλειά γιατί έχει και βάρος). Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάθεσαι οκλαδόν στο έδαφος και να γυρνάς δεξιά-αριστερά γυμνάζοντας με αυτόν τον τρόπο τους κοιλιακούς σου.
Γυμνάζει τα πόδια της

Mountain Climbers: Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας και λύγιζε μια το ένα σου γόνατο και μια το άλλο. Κάθε φορά που λυγίζεις ένα γόνατο φρόντιζε να το φέρνεις στον αντίθετο αγκώνα σου.

Γυμνάζει τα χέρια της

Dead Lifts: Ξεκίνα ανοίγοντας τα πόδια σου στο ύψος των ώμων σου. Έχε μπροστά στα πόδια σου από ένα βαράκι. Σκύψε λυγίζοντας ελάχιστα τα γόνατά σου και πιάσε τα βαράκια. Σήκωσε τον κορμό σου και ξανασκύψε για να αφήσεις τα βαράκια. Επανέλαβε την ίδια άσκηση όσες φορές θέλεις.