Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, είναι μια μια τις πιο γνωστές τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz. Έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού με το ταλέντο και τα τραγούδια της. Σε κάθε εμφάνιση της, ξεχωρίζει για το στυλ, την ομορφιά και την φινέτσα της.

Αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά, που την έκανα να χάσει 50 όλοκληρα κιλά, μπορείτε να συνεχίζετε να διαβάζετε!

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, έχει μιλήσει κατά καιρούς σε διάφορες συνεντεύξεις της, για τον αγώνα που κάνει για να χάσει τα περιττά κιλά της. Η μεγάλη καλλιτέχνης, εδώ και καιρό προσέχει την διατροφή της και διατηρεί το κορμί της σε άψογη κατάσταση.

Σε συνεντεύξεις της, έχει δηλώσει: «Έχω ταλαιπωρήσει το σώμα μου. Η παχυσαρκία μπορεί να σου αφήσει μια μη υγιή σχέση με τον εαυτό σου, ακόμη και αν αδυνατίσεις. Υπάρχουν παχύσαρκοι που νιώθουν πολύ άνετα, εγώ δεν ήμουν από αυτούς. Ήθελα να αλλάξω. Άργησα να αγαπήσω το σώμα μου και πάντα έχω αγωνία γι’ αυτό. Είναι τραγικό και αδιανόητο να κοροϊδεύεις το σώμα του άλλο. Κι όμως γίνεται».

«Έχω αρχίσει να είμαι καλή μαζί μου. Σίγουρα το αγαπώ, σέβομαι και το εκτιμώ ότι είναι απίκο στις ορέξεις μου. Προσπαθώ να είμαι δοτική σε αυτό, από να φροντίζω την διατροφή μου και να μην πίνω, μέχρι να γυμνάζομαι. Προσπαθώ, το ξαναλέω, δεν τα καταφέρνω πάντα. Με αυτό παλεύω, αλλά τουλάχιστον έχω αρχίσει να βλέπω το σώμα μου και να το συμπαθώ. Να θέλω να το φροντίζω και να του δίνω εκεί που αξίζει κόπο σε όλα τα επίπεδα», έχει πει χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Η αγαπημένη καλλιτέχνης, εκτός των άλλων δεν πίνει, δεν κάνει γυμναστική εντατικά, προσέχει την διατροφή της και ακολουθεί τον αγαπημένο της χορό που είναι το flamenco.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!