Υπάρχει μια μέθοδος απώλειας κιλών που κάνει θραύση  στο TikTok. Τι είναι όμως αυτή η μέθοδος που υπόσχεται να μεταμορφώσει το σώμα σας;

Η εν λόγω μέθοδος έγινε viral πέρυσι στο YouTube και τώρα εξαπλώθηκε και στο TikTok. Η αμερικανίδα ηθοποιός Lauren Giraldo τη χρησιμοποιεί για καύση λίπους και τόνωση και είναι τόσο εύκολη όσο απλό είναι να θέσεις σε λειτουργία το διάδρομό σου και να προγραμματίσεις αυτούς τους τρεις αριθμούς. 

12 – το ποσοστό της κλίσης (αν δε φτάνει ως το 12, επίλεξε το μεγαλύτερο αριθμό. 

3 – ταχύτητα που στην προκειμένη περίπτωση είναι μετρήσιμη σε μίλια, οπότε υπολόγισε 4-5 για εμάς στην Ελλάδα. Στο ξεκίνημά σου, το 3 είναι ωραιότατο και μπορείς να ανεβάσεις ρυθμούς στην πορεία.

30 – ο συνολικός χρόνος της άσκησης. Προγραμμάτισε το χρονόμετρο στα 30 λεπτά και άρχισε την αντίστροφη μέτρηση.

Πραγματοποιώντας την παραπάνω προπόνηση 5 φορές την εβδομάδα, θα δεις θεαματικά αποτελέσματα, όπως επιβεβαιώνουν τουλάχιστον χιλιάδες άνθρωποι εκεί έξω που έχουν δημοσιεύσει την πρόοδό τους στα κοινωνικά δίκτυα. 

Συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα

– Κατά τη διάρκεια της άσκησης, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, να σφίγγεις τον κορμό σου και να κουνάς τα χέρια σου σε γωνία 90 μοιρών ώστε να βρίσκεται σε κίνηση ολόκληρο το σώμα. 

– Αν δεν είσαι σε φόρμα, μη μπεις κατευθείαν στα βαθιά, όσο κι αν ανυπομονείς. Προτίμησε μικρότερη ταχύτητα αρχικά και μπορείς να επιταχύνεις σταδιακά προκειμένου να μη συνηθίσει το σώμα σου (και άρα να μην επηρεαστεί το αποτέλεσμα της άσκησης). 

– Όποιο κι αν είναι το επίπεδό σου στη γυμναστική, μπορείς να εναλλάσσεις το ρυθμό σε αργό-γρήγορο για να ενισχυθεί η καύση λίπους και η απώλεια κιλών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!