Η Naomi Campbell,η οποία μένει σπίτι και γυμνάζεται σε καθημερινή βάση, αποφάσισε να μοιραστεί στο Instagram τη δική της ρουτίνα γυμναστικής, μαζί με τον προπονητή της, Joe Holder.

Δείτε εδώ 5 βήματα για τέλεια γυμνασμένα πόδια σύμφωνα με τον γυμναστή της:

1. Τεντωθείτε σωστά

Το σωστό ζέσταμα των μυών προετοιμάζει το σώμα για την άσκηση και μας επιτρέπει να κινηθούμε καλύτερα και πιο ευέλικτα. 5-10 λεπτά rolling βοηθάει στο ζέσταμα των γλουτών, των τετρακέφαλων, των γαμπών και των τενόντων.

2. Αυξήστε παλμούς κάνοντας Cardio

Η διαλειμματική προπόνηση με σκοινάκι είναι η ιδανική για να κάψετε λίπος αλλά και για να αυξήσετε την ελαστικότητα των μυών. Προσπαθήστε να αλλάζετε ρυθμό κάθε 30 δευτερόλεπτα.

3. Ενεργοποιείστε τους γλουτούς

Μόλις ζεσταθείτε, επικεντρωθείτε στην εκγύμναση των γλουτών. Σηκώστε το αντίθετο χέρι και πόδι ενώ στηρίζεστε στα γόνατα με 10 επαναλήψεις ή δοκιμάστε side planks με το επάνω πόδι τοποθετημένο σε μικρή βάση.

4. Χρησιμοποιείστε λάστιχο

«Ενεργοποιούν τα πόδια και τις αλυσίδες των μυών», εξηγεί ο Holder και προτείνει να δέσετε το λάστιχο στα γόνατα ή στα πέλματά σας όσο κάνετε ασκήσεις.

5. Αποκτήστε αντοχή

Μία καλή προπόνηση τελειώνει με ενδυνάμωση και ενίσχυση της αντοχής. Γυμναστείτε με step, αλλάζοντας πόδια σε 8-15 επαναλήψεις και προσθέστε βαράκια για καλύτερο αποτέλεσμα. «Τα squats δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά, όσο αυτή η άσκηση», επισημαίνει ο Holder.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!