Το Pilates, είναι μία μέθοδος εκγύμνασης που κρατά σώμα και πνεύμα σε άριστη κατάσταση, βασιζόμενο σε ένα σύστημα ασκήσεων διατάσεων και ενδυνάμωσης, το οποίο εμπνεύστηκε και σχεδίασε από τον, Ελληνογερμανικής καταγωγής, Joseph Hubertus Pilates (1880-1967).

Με τη μέθοδο Pilates επιτυγχάνετε:

  1. ευλυγισία των μυών
  2. συμμετρική στάση του σώματος
  3. έλεγχο της αναπνοής
  4. ενδυνάμωση των κοιλιακών και του κορμού γενικότερα
  5. σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης και της λεκάνης
  6. μεγαλύτερο εύρος κίνησης των αρθρώσεων

Μέσω της άσκησης Pilates μπορεί να επιτευχθεί απώλεια βάρους, αυξημένη ευελιξία και βελτιωμένη κινητικότητα. Με έμφαση στις σωστές αναπνοές, στη σωστή στάση της σπονδυλικής στήλης, στη συγκέντρωση και στην ομαλή ροή της κίνησης, έρχεστε σε αρμονία με το σώμα σας. Στην πραγματικότητα μαθαίνετε πώς να ελέγχετε την κάθε κίνησή του!

Το ίδιο φαίνεται να πιστεύει και η Hailey Bieber, η οποία μπορεί να είναι μόνο 24 ετών και η ηλικία της να παίζει βασικό ρόλο στη γραμμή της, ωστόσο η σύζυγος του Justin Bieber, ακολουθεί μια πολύ ισορροπημένη διατροφή ενώ γυμνάζεται πολύ εντατικά.

 

 

Η Hailey Bieber έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο παρελθόν μερικά βιντεο, στα οποία την βλέπουμε να γυμνάζεται παρέα με τον τετράποδο φίλο της.

Η Hailey λατρεύει τις pilates και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!