Μπορεί να είναι χαμηλών τόνων στην καθημερινότητά της, ωστόσο μεταμορφώνεται σε star επάνω στη σκηνή και μπροστά στον φακό. Σε αυτό συμβάλει φυσικά η διατροφή της που την κρατάει σε φόρμα και τη βοηθάει να μην ξεφεύγει από τα κιλά της.

Όπως έχει αναφέρει η ίδια, προτιμάει να αποφεύγει τα βραδινά γεύματα, ειδικά μετά τις 8 το βράδυ. Πριν πέσει για ύπνο το μόνο που επιτρέπει στον εαυτό της να καταναλώσει είναι νερό.

Αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να καταναλώνει ένα καλό πρωινό, μεσημεριανό και απογευματινό γεύμα. Η Τάμτα δεν έχει κρύψει την αγάπη της για πρωτεΐνη. Όπως έχει δηλώσει, αγαπάει τα ψάρια και το κοτόπουλο, ενώ δεν αποχωρίζεται την σαλάτα.

Ένας από τα αγαπημένα της σνακ είναι τα φρούτα ειδικά με γιαούρτι, ενώ όσο αναφορά τους υδατάνθρακες, η τραγουδίστρια καταναλώνει μέχρι 140 γραμμάρια την ημέρα.

«Πρώτα από όλα αποφεύγω το βραδινό. Σύμφωνα με τις οδηγίες του διατροφολόγου μου, ενισχύω τον οργανισμό μου τόσο με πρωτεΐνες (κοτόπουλο και ψάρι) όσο και με υδατάνθρακες (ζυμαρικά και ρύζι, 140 γραμμάρια καθημερινά). Επίσης το γεύμα μου, το συνοδεύω πάντα με πράσινη σαλάτα… Φροντίζω να παίρνω πρωινό, το οποίο είναι γιαούρτι με δημητριακά και μέλι. Τρώω πολλά φρούτα», είχε αποκαλύψει στο παρελθόν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!